2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

76 بازدید | 9 پست

سلام من ۳۲ سالمه مجردمم براعقب افتادن پریود رفتم‌سونوگرافی نه کیست داشتم نه تنبلی تخمدان نشون داد ۴تاامپول پروژسترون ۵۰زدم بعد۹روز هنوز نشدم یعنی یائسگی زودرس دارم 🥲🥲🥲🥲من ازدواج نکردم اخه

دکتر چی گفت؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چخبره مگه زودرس یعنی دو سال سه سال نهایتا ۶ سال زودتر نه اینکه بیست سال😐😐

دلایل زیادی داره شاید استرس زیادی کشیدین شاید تغذیه تون ایراد داشته

چای دارچین و زعفرون خیلی غلیظ بخورید سریع پریود میشید

نه بابا بخاطر تغییر فصل ها ممکنه یک ماه کامل هم پریود نشی من تو پاییز اینطوری شدم پریود قبلیم با یک ماه تاخیر بود الان سری بعد سر موعد شدم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
نه بابا بخاطر تغییر فصل ها ممکنه یک ماه کامل هم پریود نشی من تو پاییز اینطوری شدم پریود قبلیم با یک ...

اخه من بخاطرپریود نشدنم سونوگرافی دادم کلا فولیکول نداری  واصلا کیست تنبلی تخمدان نشون نداد باامپولام که پریودنشدم خیلی نگرانم

اخه من بخاطرپریود نشدنم سونوگرافی دادم کلا فولیکول نداری واصلا کیست تنبلی تخمدان نشون نداد باامپولا ...

نمی دونم راستش من خودم چند بار شده تاخیر یک‌ماهه داشتم ولی پیگیری نکردم ببینم علت چی بوده،🤔کامل که یک ماه گذشت سر موعد بعدی پریود شدم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰