2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با دوست پسرم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره میگه می‌خوام برم بیرون باهاش

باهاش رل نزدم بخاطر همین موضوع چون میترسم وارد رابطه بشیم و بگه بیا ببینمت یبار بپیچونمش و نرم دیدنش دوبار سه بار ده بار تهش خسته میشه میره با دختری که ازادی بیشتری داره غیر اینه؟

خب اینجا ایرانه دیگه

متاسفانه هیچ وقت طرز فکرا نمی‌خوان عوض شن

ب بهونه دوستات یا یکی ک پدرت بهش اعتماد داره برو

زیاده روی هم نکن ک پدرت حساس شه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چند سال باهم بودین؟

۲ سال و ۹ ماه

تا آخر کارشناسی

البته تهران مونده بود،اگه کلا برمیگشت شهرشون امکان نداشت باهاش بمونم،بهش میگفتم رسمی کنه.حتی سر همینم ۴ ماه کات بودم.ولی چون برگشت باهاش موندم تا آخر کارشناسیم.

یه جمله معروف هس که میگه "خاک میکِشه"

هیچ وقت تو رابطه لانگ نباید موند

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بدم میاد توهین میکنن بعد میگن لباقتته😐

هیچوقت نمیبخشم اونایی که زیر تاپیک بهم اونطور اوهین کردن بدون اینکه متوجه موضوع بشن سریع قضاوت کردن بخدا بغض کردم از حرفشون 

باهاش رل نزدم بخاطر همین موضوع چون میترسم وارد رابطه بشیم و بگه بیا ببینمت یبار بپیچونمش و نرم دیدنش ...

این رابطه ها که کلا هیچ منفعتی ندارن و وقتتم تلف می‌کنی پاش رو بیخیال شو  و واردش نشو 

ولی در رابطه با پدرت چرا اینجوریه؟کلا نسبت به همه اعضای خانوادتون انقد محدودیت دارن پدرت ؟

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️