2777
2789
عنوان

شما سن تون به چه قیمت هایی قد میده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 238 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی برای بابام سنگک میخریدم.۳ تومن یادمه، سه تا تک تومن ها، یعنی ده تا تک تومن میبردم ، ۳ تا نون ...

شما متولد 58 ؟

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دانشجو بودم تو اتوبوس، یه بسته دویست تومنی که میشد، بیست هزار تومن پیدا کردم.وااای از ترس نمیدونس ...

دویست تومنی های صورتی🥲

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
همسرم سال 93 اومد خواستگاری گفت درامدش ماهی 1 میلیونهکارش ازاده

من تا سال ۹۵ شاغل بودم، از سال ۸۶، همیشه آرزوم بود منم حقوقم یه میلیون بشه.

البته سال ۹۴ و ۹۵ شد.

حتی به ذهنمم خطور نمیکرد یه روزی مثلا حقوق شوهر خودم ۳۰،۴۰ میلیون بشه

من یادمه نون دونه ای پنج تومن بود پنج تومنی سکه ای بستنی دونه ی ده تا تک تومنی تی تاپ بیست تومن

من یادمه بستنی کیم ها اول ۱۰۰ بودن، بعد ۱۵۰ ، بعد ۲۰۰ ، بعد ۳۰۰، ۳۵۰ ، و یهو شد ۵۰۰ تومن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

پفک ۵۰۰ هزار

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

دقیقا اصلا به فکرمون نمیرسید که سکه بشه 50 میلیون چندین برابر حقوقی که میگرفتیم

اونروز به دوستم میگفتم، همین چند سال پیش، سال ۸۵،۸۴، عمه ی من به عروسش، دو میلیون و دویست سرویس خریده بود.

دیگه کل ایل و تبارمون ، این رو تعریف میکردن.

فلانی دو و دویست طلا خریده .

الان با بیست تومن حلقه ، رینگ نمیشه چه برسه سرویس طلا