2777
2789

میخوام خودم یه رنگ تیره بگیرم بذارم سفیدیامو بپوشونه.

سر من گرمه و قبلا آرایشگاه رنگ روشن می‌ذاشت ریشه‌هام سریع روشن میشد. میخوام بدونم این مشکل تو رنگ تیره هم پیش میاد یا نه؟

اولین بارمه. میترسم خودم بذارم خراب شه.

آنرا که توئی چاره... بی‌چاره نخواهد شد...🦋

به طور عادی تو رنگ تیره مشکلی پیش نمیاد و یکدست رنگ میشه مگر اینکه اون رنگ تیره خیلی هم تیره نباشه (چون هر کس به یه حدی رو میگه تیره ) و اینکه مو جزء استثنائات باشه

اکسیدان هم نباید قوی باشه ، شش درصد خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

اگر میخای تیره تیره شه 

عزیزم رنگ n4 بزار با اکسیدان ۶درصد 

۴۵دقیقه بمونه

منم مثل شمام 

این رنگ و میزارم ، انگار نه انگار که رنگ کردم 

سفیدی هامو میپوشونه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بعد از یه ربع یه کوچولو از جلو موهاتو با دم برس رنگ پاک کنی اگه رنگ گرفته بود بشوری.نگرفته بود نجدد همون میزان رنگی که برداشتی و بمالی و کیسه رو بکشی جلو

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
اگر میخای تیره تیره شه عزیزم رنگ n4 بزار با اکسیدان ۶درصد ۴۵دقیقه بمونهمنم مثل شمام این رنگ و میزارم ...

مرسی عزیز.منم موی خیلی تیره دوست دارم. موهای خودم مشکی فقط بخاطر سفیدیا میخوام بذارم.

به طور عادی تو رنگ تیره مشکلی پیش نمیاد و یکدست رنگ میشه مگر اینکه اون رنگ تیره خیلی هم تیره نباشه ( ...

مرسی عزیزم. خیلی تیره میخوام که سفیدی مو رو بپوشونه و مشکلات رنگ موی مشکی رو نداشته باشه.

از پایین مو شروع کنم بیام بالا یا اول سفیدی کف سرمو بذارم که ریشه دو رنگ نشه؟

مرسی عزیز.منم موی خیلی تیره دوست دارم. موهای خودم مشکی فقط بخاطر سفیدیا میخوام بذارم.

عین منی 

این رنگی که بهت گفتم 

عین رنگ طبیعی موی خودمون میشه 

شاید ممکنه برند رنگ مویی که گرفتی متفاوت باشه،  اگر دیدی سفیدی هات قهوه ای شده ، دو سه روز یه هفته  دیگه دوباره رنگ‌کن 

کامل یکدست شه 

با اکسیدان ۶درصد

مبارکت باشه عزیزم

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
عین منی این رنگی که بهت گفتم عین رنگ طبیعی موی خودمون میشه شاید ممکنه برند رنگ مویی که گرفتی متفاوت ...

ممنون از راهنماییت گلم.

زیاد برند نمیشناسم. اولین باره میخوام خودم رنگ کنم. احتمالا اورئال یا اوکیا بگیرم. رنگ موی شما چیه عزیز؟