2777
2789
عنوان

آیا با سحر و جادو میشه

152 بازدید | 21 پست

ایا میشه ینفرو از رشته یا شغلی که داره متنفر کرد ولش کنه و بدبخت شه ؟؟

اخه من رشته و دانشگاه خوبی درس میخوندم

یهو دیوونه شدم انصراف دادم

از همون موقع همش مریضی پشت مریضی

خانوادم داره نابود میشه

توان درس خوندن ندارم

دارم به قهقرا میرم

وقتی قبول شدم خانوادم خیلی پزوشو دادن

حرز امام جواد بستم حتی چن وقته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر نهایتش 30 درصد شاید تاثیر بذاره .

شما سعی کن بیشتر هواست جمع باشه تا بتونی با عقل و درایت اثر سحر احتمالی در آینده رو خنثی کنی

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اره متاسفانه من خودمم دچارش شدم. البته چشم و نظرم هست و کلی دلایل دیگه .... شایدم یکی از سربالایی های زندگیتو داری میگذرونی ... به نظرم هر زندگی یه سربالایی بدی داره که یه دوره ای باید بگذرونیش

الهی به امید خودت...  

منم هر موقع بیرونم با شوهرم خوبم  میام خونه کلن دلسرد میشم و فکر طلاق به سرم میزند و همش ناراحتم نمی‌دونم حالا بخاطر اینکه مادرشوهرم با ما زندگی می‌کنه یا دعا گرفتن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

آره با سحر و جادو میشه کفش بلورین و کدو تنبل رو کالسکه کرد و لباس پرنسسی درست کرد واسه مهمونی پسر پادشاه  

بچسب به زندگیت فرمون رو بگیر دست همه چیو درست کن  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

دقیقا منم همین سوالو دارم بااین تفاوت که من عاشق درس بودم واسه طرحم هرچی زور زدم برم جایی ک میخوام نشد. افتادم جایی که زیر ذره بینت میذارن تو حاشیه هاشون. الانم کار جور میشه ولی نمیتونم پاشم برم یه چیزی منو عقب میندازه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀