2777
2789

لطفا اگه اطلاع دارید بگین..من  از  عملم ۲۲روز میگذره دوروز بعداز کشیدن درن زیر نافم اب جمع شده که دکترم گفت اگه میخای بیا با سرنگ بکشیم ولی احتمال داره دوباره اب جمع شه یا که تا یک ماه خودش جذب میشه..کسی تجربه داره..چیکار کرده

ماساژ مگه نیمگیزی؟

ماساژ بدین از سوراخ درن ها میاد بیرون

و کلا یکم میمونه ک به مرور میاد بیوزن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ماساژ مگه نیمگیزی؟ماساژ بدین از سوراخ درن ها میاد بیرونو کلا یکم میمونه ک به مرور میاد بیوزن

تا ۲۰روز دقیقا هرروز ماساژ دادم وکلی اب میومد بیرون..بعدشم که سوراخای لیپو گرفتن..شما لیپو ابدو کردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جراتی داشتی رفتی زیر تیغ

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
تا ۲۰روز دقیقا هرروز ماساژ دادم وکلی اب میومد بیرون..بعدشم که سوراخای لیپو گرفتن..شما لیپو ابدو کردی ...

من نه.ولی دو نفر از خانوادم ک من همراهشون بودم.

تا یکماه حتی بیشتر قشنگ زیرپوستش ترشح بود.

اونکه ۳۶۰ بود سمت کمرش زیاد بوذ.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
کلا که عمل راحتی بود حتی از سزارین راحت تر..ولی مجبور بودم دیاستاز شکمی وفتق ناف داشتم

عوارضش خیلیه خب

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
تا ۲۰روز دقیقا هرروز ماساژ دادم وکلی اب میومد بیرون..بعدشم که سوراخای لیپو گرفتن..شما لیپو ابدو کردی ...

من این بلا سرم اومد .سه روز بعد کشیدن درن یه ور  شکمم عین توپ شد بزرگگگ...رفتم دکتر برام با سرنگ و سوزن کشید بیرون اندازه ی یه سطل ماست آبخونه اومد بیرون