2777
2789
عنوان

منی ک مادر نشدم

771 بازدید | 74 پست

منی ک ۲ ماه مونده بود ب این روز و این عید میخواستم روز مادر بدونم مادر شدم و کلی نذر و دعا و نماز مادر نشدم و چقد شکستممم

چقد دلم شکست 

برای دل شکسته ام دعا کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نا امید نباش 

هروقت خدا صلاح بدونه میشی 

انشالله بزودی و یهویی خوشحال بشی و بفهمی بارداری 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

میفهممت.

من از این تاریخ ها زیاد گذروندم.

بنظرم زیاد اقدامت طولانی نشده هنوز 

تو هم ما رو دعا کن.خسته و پاره شدم دیگه

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا. اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن

عزیزم درکت میکنم منم بعداز ۷ سال مادر شدم عزیزم با توکل بخدا پیاز درمانی کن

سرخود پیاز درمانی کردی؟

نترسیدی؟

من ی دوره لتروزول خوردم

طب سنتی هم رفتم

فولیکول دارم تخمک گذاری ندارم آزاذ نمیشه.

خسته شدم دیگه.

پیاز که پرولاکتین رو میبره بالا که!

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا. اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن

دوستای عزیزم لطفا با توکل بخدا پیاز درمانی کنید من ذخیره م ۲ صدم بود که جواب داد

پیاز درمانی که معجزه نیست تمام مشکلات ناباروری رو حل کنه!تازه اگ اضافه نکنه

سرخود پیاز درمانی کردی؟نترسیدی؟من ی دوره لتروزول خوردمطب سنتی هم رفتمفولیکول دارم تخمک گذاری ندارم آ ...

خب hcgبزن ازاد بشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بلخشید ربطی ب تاپیک ندارهدوستان سوال‼️‼️‼️قرمه سبزی بخام بپزت تا ساعت ۳ ظهر اماده بشه ، لوبیا هم خیس ...

اره بنظرم از الان سریع دست ب کار شو