2777
2789
عنوان

شما سن تون به چه قیمت هایی قد میده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 238 پست
منم سال ۸۸ برای جهیزیه ۵۰۰هزار تومن لباسشوییم شد ساید سامسونگ هم ۲میلیون شد

ما هم سال ۸۸ خریدیم سال ۸۹ عروسی کردیم لباسشوییم ال جی بود یخچال فریزر یخساران اون موقع طرف ما هنوز ساید مد نشده بود البته دو تومن اون موقع پول زیادی بود 

یادش بخیر با ۱۰ ۱۵ تومن میشد یه جهیزیه ی ابرومند خرید 

سرویس طلای من ۱۸۰۰ شد اون موقع😂الان نیم گرم طلا نمیشه با اون پول خرید🥲

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از تجربه های جالب بچگیام این بود که کیم صادراتی رو میخریدم ۵ هزارتومن تازه گرونم بود

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
یکی از تجربه های جالب بچگیام این بود که کیم صادراتی رو میخریدم ۵ هزارتومن تازه گرونم بود

منم یادمه اون موقعی ک کیم ۵۰۰ بود. بستنی سالار ۲۵۰۰ بود

بستنی حصیری ها ۸۰۰ تومن بودم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

عروسی خواهرم ربع سکه ۱۴ هزار بود عروسی خودم ۵۰ هزار

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

شیر شیشه ای ها بود درش فویل بود ۲ تومن، بعد برنامه تلویزیونی کلاه قرمزی  همون شیر با در قرمز میدادن به اسم کلاه قرمزی ۲تومن و ۵ زار

دبیرستانی هم بودیم کرایه تاکسی ۲۰ تومن بود بعد عید شد ۲۵ تومن میگفتیم چه خبره یهو اینقدر گرون کردن😂 

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

سه نوشابه هزار تومن

پر گن بخور ۱۵۰۰ تومن ۲۰۰۰ تومن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

مانتو ۴۰ هزار تومن برا ۱۰ سال پیش

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/