2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3340 بازدید | 146 پست
هنوز دو هفته شده ممنونم

وای خدا حق داشتییی 

چ بد 

ب دل نگیریا ولی مادرشوهرت و شوهرت فرهنگ ندارن نمیفهمن ک نباید برا کسی ک هنو باباش‌۴۰ روز نشده فوت شده اینجوری کرد

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

شما اصلا نباید میرفتی میگفتی من عزادارم حوصله جشن و دورهمی ندارم

اونا هم حدشون رو متوجه میشدن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر شمایی چرا شب یلدا پاشدی رفتی خونه مردم اخه بابای تو ب مادر شوهرت چه ربطی داره ‌ .ربطش به توه که نمیرفتی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چرا رفتی عزیزم

اصـــلا نباید میرفتی

❤💋بـــدون تو ن زندگی واسم معنا داره ن یلــدا😭😭😭دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

وای خدا حق داشتییی چ بد ب دل نگیریا ولی مادرشوهرت و شوهرت فرهنگ ندارن نمیفهمن ک نباید برا کسی ک هنو ...

حالا هیچ سال نگرفتن دقیق امسال یلدا گیر شدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

شاید میخواستن روحیه تو عوض کنن

چون میگی سالهای قبل یلدایی نداشتن اینو میگم

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
به نظرم شما عجیبی که رفتی

به من که نگفتن میخوام یلدا بگیرم گفتن فقط بهم میخوام شام درست کنم شما هم بیاین دور هم باشیم وقتی رفتم دیدم لباسای رنگی پوشیدن و سفره یلدا انداختن جا خوردم تازه از اول هفته مخصوصا به شوهرم گفتم امسال یلدا نداریم 

شما نباید میرفتی عزیزم از مادرشوهرت اینا چ توقعی داشتی یعنی اونام یلدا نداشته باشن نمیشه ک عجیب بود ک شما رفتی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻