2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 145 پست
تسلیت میگم عزیزم خدا بهت صبر بده .بیخیال از هیچکس توقع نداشته باش .کسی غم تو رو درک نمیکنه .جایی نرو ...

ممنونم عزیزم من انتظار ندارم غمم درک کنن ولی بعد ۸ یا ۹ سال که هیچوقت یلدا نمیگرفتن الان گرفتن از این ناراحت شدم گفتن یک شام ساده املت درست میکنم بازم قبول نکردم ولی شوهرم گفت تو داری بهونه میکنی یک شام میخوای بخوری داری بی احترامی میکنی بس همش همه چی منو مقصر دونسته دیگه باورم شده مقصر منم

چشم عزیزم خیلی خیلی ممنونم خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده همش فکر میکنم همه چی تقصیر منه بس سر هر م ...

خدا ازش نگذره این مرد بدرد هیچی نمیخوره داره بهت الکی حس گناه و ترس میده تا سوار روح و روانت شه ازت سو استفاده کنه اینجور آدما سمی ان باعث میشن خودتو دست کم بگیری وقتی به مرور زمان پیششون باشی اعتماد به نفس و عزت نفستو نابود میکنن تنها راهش فعلا اینه که روی خودت سرمایه گذاری کنی هیچی تقصیر تو نیست این حسا همه توهمه که اون مرتیکه بهت القا کرده اگه بدونی قدرت تلقین چقدر زیاده متوجه حرفام میشی همون کتاب شفای زندگی و حتما و حتما بگیر الکی و سرسری هم نخون تمریناشو با دقت و حوصله انجام بده باور کن تو یه مدت که بگذره اثرات عجیبشو تو خودت و عزت نفست حس می‌کنی زندگیت خیلی خیلی بهتر میشه چون اون موقع میفهمی باید دقیقا چیکار کنی یادت باشه مهم ترین آدم زندگیت اول خودتی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قبول نکردم شوهرم گفت بهونه میکنی وقتی هم قهر میکنه یک ماه باهام قهره الانم سر اینکه گفتم درست نبو ...

بنظر من هدف مادرشوهر و پدرشوهرت واقعا عوض کردن حال و هوای تو بوده 

چون میگی که فقط پدر و مادرش بودن پس همه تدارک و سعی‌شون برای دل تو بوده

(اگر غیر از این بود و بقیه بچها بود میشد فکرهای منفی کرد)

الان از نظر روحی فشار روته، پس فشارهای فکری دیگه هم برای خودت نتراش، 

درسته بخاطر درس خواهرت نمیشه بری خونه مادرت یا بری مهمونی و دورهمی، مردم حرف درمیارن و دوست داری احترام پدرت نگه داری

ولی باتوجه به شرایط و موقعیت خودت از روش های جایگزین دیگه استفاده کن تا گوشه گیر و افسرده نشی، بیشتر خودت رو سرگرم کن و به بهانه بچه برو پارک و بیرون و تو اجتماع باش و کمتر فکر و خیال و وسواس فکری به خودت انتقال بده کی چکار کرد و کی چکار کرد و ذهنت مشوش نکن که بیرون اومدن از این منجلاب ذهنی سخت میشه

برای پدرتون خیرات و فاتحه بفرست تا دلت آروم‌تر بشه، با گریه و گوشه گیری شرایط بدتر میشه،

خداوند به دلت آرامش بده و روح پدرتون قرین رحمت

خدا ازش نگذره این مرد بدرد هیچی نمیخوره داره بهت الکی حس گناه و ترس میده تا سوار روح و روانت شه ازت ...

مرسی عزیزم ممنونم خیلی راهنماییم کردی خدا خیرت بده انشاالله هیچوقت غم نبینی سالم باشی همیشه

همه وجودم ترس گرفته که همه چی تقصیر منه😔

بنظر من هدف مادرشوهر و پدرشوهرت واقعا عوض کردن حال و هوای تو بوده چون میگی که فقط پدر و مادرش بودن پ ...

مرسی گلم ممنونم 

من تنها نمیزاره شوهرم برم بیرون 

چشم عزیزم حتما خیرات میدم انشاالله همیشه سالم باشی 

کاش میزاشتم قهر کنه مثل همیشه 

نباید به حرف شوهرم گوش میدادم هی میگفت تو بی احترامی میکنی همش بس همش منو مقصر دونسته فکر میکنم من کارم اشتباهه که قبول نکردم کار منم اینجا اشتباه بوده

مرسی عزیزم ممنونم خیلی راهنماییم کردی خدا خیرت بده انشاالله هیچوقت غم نبینی سالم باشی همیشههمه وجودم ...

خدا خودتو پسرتو حفظ کنه عزیزم مطمعن باش همه چی درست میشه حتما، از حق خودت نگذر ارثتم به اون بی همه چیز دست پا چلفتی هر جور شده نده حق خودته سهم خودته نزار ازت سو استفاده کنه ، هیچیم تقصیر تو نیست اصلا نترس فقط اون مرتیکه از ساده بودنت سو استفاده کرده و روح روانتو بهم زده حس ترس بهت القا کرده بیشرف و همین باعث شده حس ترس و عدم عزت نفس بگیری کلا حرفای اون باباغوری کلا به یه ورت باشه اهمیت نده بهش ، هیچ وقتم برای شروع دیر نیست خودتو دست کم نگیر مطمعن باش میتونی، اگه روی خودت کار کردی و به خودت اهمیت دادی میتونی بهترین حسارو به خودت هدیه بدی خیلیا مثل تو بودن و کلی عوض شدن 

خدا خودتو پسرتو حفظ کنه عزیزم مطمعن باش همه چی درست میشه حتما، از حق خودت نگذر ارثتم به اون بی همه چ ...

مرسی عزیزم یک دنیا ممنونم خیلی لطف کردی خیلی کمک بزرگی بهم کردی ممنونم🙏انشاالله هر چی از خدا میخوای به دلت بشه 

نه ارث بدم که بعدش فحش بده اگه چیزی هم بود نگه میدارم واسه آینده پسرم

مرسی عزیزم یک دنیا ممنونم خیلی لطف کردی خیلی کمک بزرگی بهم کردی ممنونم🙏انشاالله هر چی از خدا میخوای ...

تو زیر زمین مادرت که زندگی میکنی

فحش هم که بهت میده.. کتک هم که تو خونه ی بابات بهت میزنه.... چشمش دنبال ارث تازه فوت شده هم که هست پس به چی‌ش  دلت خوشه؟