2777
2789

انقده خوب بود یادش بخیر 

به دامادتون چه ربطی داره اخه مگه بزرگه توعه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تند رفت و زیاده روی

بگو تورو سننه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

من خیلی استرس داشتم

همسرمم خیلی خجالت میکشید چون حتی پول کت شلواری که میخواست اون شب بپوشه ام من داده بودم

ولی الان یه خاطرس که با افتخار تعریف میکنم که همه بدونن من کجاها پشتش بودم و اون از کجا بخاطر من به کجاها رسید

میگذره عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن

من خیلی استرس داشتمهمسرمم خیلی خجالت میکشید چون حتی پول کت شلواری که میخواست اون شب بپوشه ام من داده ...

واسه منم پول حلقه ازدواجمونونداشت رفت کارگری شب خواستگاریم جاریم گوشیشوگذاشت روضبط صداتواون اتاقی که حرف میزدیم وبعد رفتن خونه همه حرفامونوبه مادرشوهرم گفت.....پدرش تومراسم جلوپدرم وبرادرام گفت به دخترتون بگیدکمتربه پسرم زنگ بزن انقدرخجالت کشیدم و....

گاهی انسانم آرزوست