2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 178 پست
خب بذار بیارن چیکارشون داری حتما تواناییشو دارن که میخوان اقدام کنن

ما خودمون اضافی ایم چه برسه به بچه دیگه

زندگیمون اصلا قشنگ نیست فقط سر پول باقی مونده

اخلاقای بابام خیلی گنده فجیحی حتی مادرم نمیتونه تا سر کوچه بره بخدا بابام نمیزارع. چه برسه من

نباید بیارن من راضی نیستم خواهرم نیست. وبال گردن ما میشه. ارث هم بالا میکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما باید به عنوان فرزندشون پدر ومادران پیش یه دکتر بفرستی تا مشورت کنن با دکتر بعد اگه خواستن بچه بعدی بیاد اگه حتما فکر پسر آوردن هستن در غیر این صورت نمیشه پدر مادر منصرف کرد

با مادرت حرف بزن

گوش نمیده به خدا اونم آنقدر ببخشید خیلی ببخشید ساده لوح و نفهمه که فقط حرفای بابام گوش میده. البته اونم بدبخت چون اگه گوش نده بابام مجبورش می‌کنه با کتک و..

من چیکار کنم چطوری جلوش بگیرم که بچه داررنشن

عزیزم شما باید به عنوان فرزندشون پدر ومادران پیش یه دکتر بفرستی تا مشورت کنن با دکتر بعد اگه خواستن ...

هه فکر کن من به بابام بگم برو پیش مشاور اول 

گوش که نمی‌ده هیچ تازه ۱۰ تا حرف اضافه می‌کنه به خودم میزنه

بابای من کوچیک ترین کارش نظر خودشه نه نظر ما

نمی‌دونم دیگه بریدم . همش احساسم میگه سال دیگه رو نمی‌بینم امسال میمیرم از تنهایی بدبختی

یعنی مامانت باردار میشه تو این سن؟زیاد فکرتو درگیر نکن

متولد ۶۲. ممکنه بشه؟؟؟

ببین اصلا تو خانواده پدری پسر نداریم ها . همه دختر زا

تو خانواده مادری هم همینطور 

ممکنه بازم پسر بشع؟

مامانم منم تو ۴۰سالگی گیر داد بچه بیاره 

بعد ما تو خونه ای بودیم که هر لحظه ممکن بود سقفش بریزه رو سرمون 

مامانم میگفت میخوام بچه بیارم میگفتم تو اول این دو تا رو که داری سیر کن بعدا شازده پسر بیار خلاصه آورد 

پول پوشک نداشت خونمون رو بوی شاش گرفت اون هیچ تازه برادرم هم یه بیماری ژنتیکی داره که خوب نمیشه 

بعد الان خودشم هم میگه ناشکری کردم 

اصلا کوتاه نیاییییی نزار بیاره اگر شما دوست ندارین چون خودشون که پیرن اگه از طرف شماهم محبتی نبینه و ...

کوتاه که نمیام . حتی بچه بدنیا بیاد میدونم که هیچ حسی بهش ندارم. یعنی عمرا آدم حسابش کنم

ولی کسی به حرف ما گوش نمیده.. فقط کاش نشه کاش ..

متولد ۶۲. ممکنه بشه؟؟؟ببین اصلا تو خانواده پدری پسر نداریم ها . همه دختر زاتو خانواده مادری هم همینط ...

پسر دختر چه فرقی دارن؟

وضعیت مالیتون چطوره

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

کوتاه که نمیام . حتی بچه بدنیا بیاد میدونم که هیچ حسی بهش ندارم. یعنی عمرا آدم حسابش کنمولی کسی به ح ...

بگرد ی قرصی پیدا کن خطرناک نباشه بریز تو غذاش سعی کن همیشه پیششون باشی که تنها نشن