2777
2789
عنوان

عشق ایا حقیقیست

68 بازدید | 10 پست

من واقعا تعجب میکنم بعضیا میبینم که میگن جونمو میدم برا عشقم و اینا

من تا حالا انقدر احساسی نبودم نه برا همسرم 

نه مادرم و نه پدرم

دوسشون دارم ولی تا ی حدی واقعا درک نمیکنم احساسات بیش از حدو

درسته همسرم دوسم داره و رابطه عالی داریم باهم

و پدر مادرمم خیلی دوسم دارن خودم میبینم بین منو خواهرام فرق میزارن 

ولی طوری نیستم که بخوام جونمو بدم این موضوع منو درگیر کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرته باور نکن شما

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

کمبود های عاطفی دوران قبل از دلبستگی به ناگاه برای فردی غلیان میکنه و فرد در ابراز علاقه دچار افراط میشه و اسمشو میزاره عشق 

کسانی که کمبود محبت ندارن کمتر دچار چنین عارضه روحی میشن 

قدر خودتون رو بدونین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
کمبود های عاطفی دوران قبل از دلبستگی به ناگاه برای فردی غلیان میکنه و فرد در ابراز علاقه دچار افراط ...

مشکل من اینه قبل ازدواج مثلا خیلی دخترا رو میدیدم از پسرایی خوششون میاد من میگفتم منم قرار ی روز اینقدر عاشق باشم بعد ازدواج گفتم رفته رفته عشق به وجود میاد درسته دوسش دارم همسرمو ولی نه در اون حد تا حالا هم پیش نیومده همچین چیزی در من حتی به پدرم و مادرمم همچین عشقی ندارم خیلی خنثام 

مشکل من اینه قبل ازدواج مثلا خیلی دخترا رو میدیدم از پسرایی خوششون میاد من میگفتم منم قرار ی روز این ...

صحیحش همینه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد