2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 145 پست
حالا هیچ سال نگرفتن دقیق امسال یلدا گیر شدن

این‌ ینی میخواست از عمد ناراحتش کنه 🤦‍♂️🤦‍♂️

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اشکال نداره خددانکرده اگه از اونا کسی فوت شد توام عزا نگه ندار رنگی بپوش حق داری ناراحت باشی حداقل تا ۴۰روز مشکی باس میپوشید ولی خب بحث فایده نداره چون اختیار لباسش باخودش ولی توام مثله خودشون رفتار کن

حالا هیچ سال نگرفتن دقیق امسال یلدا گیر شدن

منم همین نظر داشتم گفتم حداقل یکم احترام میزاشتن امسال نمیگرفتن یا میخواستن بگیرن اصلا بزن برقص کنن ولی منو نمیگفتن بیا ناراحت نمیشدم

عزیزم اشکال نداره خددانکرده اگه از اونا کسی فوت شد توام عزا نگه ندار رنگی بپوش حق داری ناراحت باشی ح ...

عزیزم این خودش که دختره به جای اینکه بره  پیش مادرش و بیاد پدرش باشه رفته خ‌نه مادر شوهر آدم نمیتونه انتظار از خواهر و برادر خودش داشته باشه که به پای پدر و مادر فوت شده اش وایسا 

منم همین نظر داشتم گفتم حداقل یکم احترام میزاشتن امسال نمیگرفتن یا میخواستن بگیرن اصلا بزن برقص کنن ...

و صد البته شما هم نباید میرفتی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عزمزمه حداقل تا چهلم پدرت فقط،برو کنار مادرت باش ...تو عجیبی که رفتی اونم شب یلدا ...

باور کن گریه ام گرفت گفتم دلش ندارم بیام چون هیچ جا جز سر خاک نرفتم گفتن بیاین تنها نمون خونه از روز دوشنبه چند بار زنگ زدن حضوری هم بهم گفتن بیا 

شوهرمم اخماش توهم که تو بهونه میکنی نمیای دعوتت میکنن

عزیزم این خودش که دختره به جای اینکه بره پیش مادرش و بیاد پدرش باشه رفته خ‌نه مادر شوهر آدم نمیتونه ...

مامانم گفته بهم خواهرت امتحاناشه سعی کن کمتر بیای که بچه کوچیک داری حواسش پرت میشه

باور کن گریه ام گرفت گفتم دلش ندارم بیام چون هیچ جا جز سر خاک نرفتم گفتن بیاین تنها نمون خونه از روز ...

فقط،بهانه میاری  که خودت رو قانع کنی حالا که رفتی اشکالی  نداره مهم تو دلت هست که ناراحتی  ولی ایراد نگیر ...بعد هم ما تا چهل روز به جز خونه مامانم هیج جا نمیرفتیم بعد گذشت ۵ سال هنوز مناسبت ها میریم خونه مادرم