2777
2789

من تازه گرفتم یکم قیمتش بالا بود برام چون همه چیم برنامه ریزی کردم میخام ببینم چقد میرسع 

مثلا ماهی یه دونه ضدافتاب یه دونه مرطوب کننده میگیرم 

دو ماه یکبار شوینده و میسلار

میخام ببینم این چقد میرسه ک براش پول بزارم کنار 😑 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ماروی خریدی؟ منم یه هفته س مارک درمالیفت گرفتم ۱۹۰ تومن. لطفا تاپیک قبلیمو بخون و جواب بده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

دکتر پوستی که میرم از کانادا میاد چند ماه ایران هست و می ه ره

همیشه میگه این روتین ها که مد شده فقط تجارته 

چیزی که پوست نیاز داره یه ابرسان قوی و ضدافتابه.کرم دور چشم هم چیزی نیست جز ابرسان قوی 

میگفت مردم حتی ترکیبات کرم ها رو ببینن متوجه میشن همه شون یه چیزه

مگر پوستی که شرایط خاص و نیازهای خاص داشته باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اها مرسی باز خوبع ۶۰۰ تومن الارو گرفتم کرم ژلش رو دکتر گف پوستت مستعد میلیاس باید ژلی بزنی

اخ منم قبلا سیمپل میزدم ملیا زدم، الان ورونیک میزنم 700گرفتم یعنی ژلی بهتره؟ 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
دکتر پوستی که میرم از کانادا میاد چند ماه ایران هست و می ه رههمیشه میگه این روتین ها که مد شده فقط ت ...

منم هیچی نمیزنم آی رتینول آی ویتامین سی آی تونر

فقط 4 تا اصلی با میسلار پاک میکنم صورتمو با شونیده میشورم مرطوب کننذه میزنم و ضدافتاب تمام 

این دو. چشمم اولین باره خریدم تو عمرم اونم چون دورچشمم میلیا افتاد نمیدونم چرا گفتم حتما خشک و بی ابه به خاطر اونه

نه والا خب کوچیکه دیگ روزی دو بار فقط به صورتم میزنم😂مگ شما چند وقت یکبار میخرید؟

من پریم میزنم 50 میله تقریبا سه ماه اینا میکشه تموم شه

کلا مرطوب کننده چون وارد منافذ میشه خیلی نباید زد که باعث جوش نشه

اخ منم قبلا سیمپل میزدم ملیا زدم، الان ورونیک میزنم 700گرفتم یعنی ژلی بهتره؟

متخصص پوست به من گف اونی ک پوستش مستعد میلیاس باید کرم ژل دور چشم بزنه 

پس قطعا از اون یکی بهتره دیگ تو هم اگ میلیا داری پس مستعدی ژلی بزن