2777
2789
عنوان

خواهر من بچه هاشو میزنه اونوقت کلفتی بچه های زن همسایه رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 94 پست
دلم برای بچه هاش میسوزه هیشکی و ندارن نمیخوام بزرگ شن براشون تروما بشه

تروما زندگی با همچین مادربه با ۱۲۳ تماس بگسر و گزارش کودک آزاری بده یه چندبار دم در بیان آبروش بره آدم میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالشونه بچه ها

گفتم صفحه دوم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

تروما زندگی با همچین مادربه با ۱۲۳ تماس بگسر و گزارش کودک آزاری بده یه چندبار دم در بیان آبروش بره آ ...

تو این محل بابام و به ابرو میشناسن 

جلو مامانم از این جرعتا نداره اما حیف که خونه نیست

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

خواهرت احتمالا معتاده و خونه همسایه بساط پهنهیبار باهاش برو ببین چخبرهبه ما هم بگو

نه عزیزم هیچکدوم معتاد نیستن مطمئنم 

چون از بچگی عادت داشت بره مهمونی خونه بقیه 

اینم زنیکه هم واسه کلفتی به خواهر من میگه

بیچاره بچه. استارتر میدونم دیگه توهم خسته شدی

ولی تروخدا نذار بزنتش گناه داره الهی عزیزم 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عزیزم مامان و بابات باید جدی بهش تذکر بدنوقتی دائم پیش شما هستن دیگه کتک زدنش و اینا چیه

مامان بابام بهش تذکر دادن 

عقده هاشو رو بچه ها خالی کرد 

تهدید میکنه اگه چیزی بگین سم میدم بچه ها

شاید چون از شوهزش جدا میشه ناراحته اونجا خودشو سرگرم میکنه کمتر به فکرش هست

همین هم هست اما نه در اونحد که از بچه خودت بگذری 

واسه بچه مردم

مامان بابام بهش تذکر دادن عقده هاشو رو بچه ها خالی کرد تهدید میکنه اگه چیزی بگین سم میدم بچه ها

اینو جلوی خود بچه ها میگه؟💔

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

این قضیه بوداره صددرصد با زن همسایه یه کارایی میکنن

زن همسایه از مامانم خوشش نمیاد چون بهش رو نمیده 

همیشه پر میکنه خواهرمو