2777
2789
عنوان

خواستگار

230 بازدید | 28 پست

اگه خواستگار داشته باشین موهاش از وسط ریخته باشه و تپل و قد و چهره متوسط داشته باشه ولی از نظر اخلاقی خوب باشه قبول میکنید؟

نمی‌ترسین فردا فامیلی کسی مسخره کنه با تو جمع باشین ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره چه معیاری برام مهم تر باشه اگه تیپ و ظاهر برام مهم باشه قطعا میگم نه 

ولی من معتقدم جذابیت به تیپ و چهره و ظاهر نیست بلکه به اخلاق و انسانیت طرف مقابلمه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ی کچله دیدم تو اینستا آنقدر خوشگل بود شاید همه کچل ها زشتن نباشن چند سالته؟ و اینک وعض مالیش چجوری؟ ...

۲۹ چهرشم معمولی از نظر مالی در حد یه ماشین و شغل داره خودمم شاغل دولتیم

عزیز اینا همه بستگی به خودت دارهولی اگه اخلاق خودش و خانواده اش خوبن با دید بازتری بهش نگاه کن

فقط مشکلم ظاهرشه اونم فقط بخاطر اینکه میترسم بقیه مسخره کنن