2777
2789
عنوان

خدا روشو از ما برگردونده

78 بازدید | 6 پست

همش غم همش غصه 

پدرمو گرفت 

شوهرم کارشو از دست داد 

داداشم اونجوری 

ما رو که قبول نداره 

ولی شمایی که تاپیکو دیدی لطفا لطفا عاجزانه برامون دعا کنید روزای بدی رو داریم میگذرونیم ..💔😔😔🖤

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

دعات میکنم حتما

ولی بدون خدا داره زیرچشمی نگات میکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم انشالله که همه چیز درست شه خیلی چیزا که هیچوقت به قبل برنمیگردن اما امیدوارم که به قلبت نور بتابه. در ضمن من تو کمیته امداد کار میکنم وضعیت مالی اون که بده مخصوصا مادرت و برادرت برن تحت پوشش کمیته امداد. یه مقدار هرچند ناچیز بهشون میدن هر از گاهی مشاور هست شاید بخاطر مشکل برادران یه مقدار هزینه درمان اینارو هم بدن .

عزیزم انشالله که همه چیز درست شه خیلی چیزا که هیچوقت به قبل برنمیگردن اما امیدوارم که به قلبت نور بت ...

ممنون خدا به شما و‌عزیزانت سلامتی بده 

این‌هفته چهارشنبه میرم داداشمو میبرم با همه مدارک و ببینیم چی میشه 

دعا کنید 🙏😔

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

ضمن عرض تاسف و ناراحتی و دعا برای بهتر شدن اوضاع شما 

عرض کنم که خدا نمخواست پدر شما فوت کنه یا کار شوهرت بد بشه و مشکلاتی پیش بیاد 

این مشکلات علل و عواملی داشته که اگه نبود به وجود نمیومدند. خدا جایی ننشسته که یکی داره نگاه میکنه مارو و روشو کرده اونور یا به قول یکی از اعضا زیر چشمی نگاه میکنه خیر هیچکدام صحیح نیست 

خدا عالم است به همه دیدنی ها. 

خدا یک لحظه ارادشو برداره نه تنها شما بلکه کل عوالم هستی نابود میشه 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود