2777
2789
عنوان

کرم دور چشم بیست میلی رو چند ماه استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست
منم هیچی نمیزنم آی رتینول آی ویتامین سی آی تونرفقط 4 تا اصلی با میسلار پاک میکنم صورتمو با شونیده می ...

رتینول میزنی صورتت حساس نشده؟ 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پریم میزنم 50 میله تقریبا سه ماه اینا میکشه تموم شهکلا مرطوب کننده چون وارد منافذ میشه خیلی نباید ...

منم نواکنه میزنم 50 میله روزی دوبار یا سه بار چون پوستم به شدت دهیدراته بود الان درست شدع

روزی چند بار میزنی که سه ماه میمونه؟

برا من ماهانه تموم میشه 😑😂

دکتر پوستی که میرم از کانادا میاد چند ماه ایران هست و می ه رههمیشه میگه این روتین ها که مد شده فقط ت ...

اینا درسته ولی ترکیبات رتینول رو که بخونی متوجه میشی فراتر از ابرسانه و من واقعاااا ازش نتیجه گرفتم 

دور چشم رو منم موافقم هیچ چیز رو چروک های افتاده تاثیر نداره جز فیلر و مزوژل و... 

این هاهم که میزنیم ابرسانه برای جلوگیری درواقع

اما خب همه ترکیباتم ابرسان نیست من پوستم به شدت کدر بود اوایل هم فقط شستشو دومرحله ای و ابرسان و مرطوب کننده وضد افتاب ولی از وقتی رفتم دکتر رتینول نوشت برام دوماخ اول برون ریزی داشتم بعذش انگار معجزه رخ داد تو پوستم 

منم نواکنه میزنم 50 میله روزی دوبار یا سه بار چون پوستم به شدت دهیدراته بود الان درست شدعروزی چند با ...

من روزی دوبار میزنم یه بار صبح یه بار شب

برای دستام چون هی اب میخوره خشک میشه یه کرم دیگه میزنم حاوی اورست قوی تره 

والا کمم نمیزنم زیاد میزنم😂نمیدونم چجوری یه ماهه تموم میکنی

من روزی دوبار میزنم یه بار صبح یه بار شببرای دستام چون هی اب میخوره خشک میشه یه کرم دیگه میزنم حاوی ...

نمیدونم احتمالا توطعه ای در کاره حتما شوهرم از اون کرمم میزنه به دستاش خدایاااا😭😭😭😭

منم برا دستام چیز دیگ ای میزنم

رتینول میزنی صورتت حساس نشده؟

بعدش باید یه ابرسان خیلی قوی استفاده کنی و حتما فردا صبحش یه ضد افتاب با spf پنجاه و اینا بزنی 

رتینول پوست رو خشک و حساس میکنه اگه بعدش پوست ابرسانی نشه اصلا هم با ویتامین سی و چیزایی که اسیدی هستن نباید استفاده بشه 

درکل دوماه برون ریزی داره و ممکنه جوش بزنی ولی بعدش عالی میشه برای من که اینطور بود

نمیدونم احتمالا توطعه ای در کاره حتما شوهرم از اون کرمم میزنه به دستاش خدایاااا😭😭😭😭منم برا دستام ...

اخ اخ این شوهرا چقدر فضولن تو این کارا😂خوابیده بودم دیدم شوهرم جلو اینست با صورتش ور میره میگم چی میکنی میگه ضد افتاب میزنم گفتم خوبه کم بزن چرب نکنه گفت تو دو انگشت میزنی منم همیونقدر زدم مرددد تو اونقدر ریش و سیبیل داری خب تو که نباید دوانگشت بزنی😭😂

اخ اخ این شوهرا چقدر فضولن تو این کارا😂خوابیده بودم دیدم شوهرم جلو اینست با صورتش ور میره میگم چی م ...

وااای اره شوهر من میره برمیداره اصلا کار نداره چیه میزنه به دست و صورتش یه بار میسلار برداشت ریخت کف دستش مالش داد به کل دستش بعد من پوکر داشتم نگاش میکردم

😂 

فقط قیافه ی شوهرتم با ریش و ضدافتابی ک سفیدشون کرده تصور کردم😂

وااای اره شوهر من میره برمیداره اصلا کار نداره چیه میزنه به دست و صورتش یه بار میسلار برداشت ریخت کف ...

ای وااای😂😂بگو ارایشات پاک شد حالا بریم سراغ ادامه روتین😂😂

اره بخدا اصلا عجوبه ست در نوع خودش😂😂

ای وااای😂😂بگو ارایشات پاک شد حالا بریم سراغ ادامه روتین😂😂اره بخدا اصلا عجوبه ست در نوع خودش😂😂

یه کرم ضدلک گرفتم خیلی وقت پیش ۸۰۰ تومن بخدا اندازه دور چشمه انقد کوچیکه برا پشت دستام 

بعد اونو بهش گفتم چون مادرت این قیمت خریدم نیای الکی بریزی کف دستت دو دقیقه بعدم بری دستتو بشوریااا

میگ نه من مگ بوم به وسایل تو دست بزنم بعد هر بار رفتم اتاق دیدم از اون کرم میزنه دستش دوس دارم خفش کنم😂

یه کرم ضدلک گرفتم خیلی وقت پیش ۸۰۰ تومن بخدا اندازه دور چشمه انقد کوچیکه برا پشت دستام بعد اونو بهش ...

وایی اره ضد لک همینه قیمتش بالاست حجمش کم😂😂

ای وااای عالین اینا بخدا😂😂من انقدر خندم میگیره از کاراشون

اینا درسته ولی ترکیبات رتینول رو که بخونی متوجه میشی فراتر از ابرسانه و من واقعاااا ازش نتیجه گرفتم ...

عزیزم پویتت ازاول یعنی قبل رتینول چه مشکلی داشت؟ الان مه رتینول زدی صورتت حساس نشده یا خشک؟ 

بعدش باید یه ابرسان خیلی قوی استفاده کنی و حتما فردا صبحش یه ضد افتاب با spf پنجاه و اینا بزنی رتینو ...

همین قسمت ضدآفتاب زدنش برام سخته داخل خونه نمیتونم بزنم چون برانماز بایددهی بشورم اینجور حوصلم نمیکشه وگرنه خیلی دوست دارم رتینول بزنم