2777
2789
عنوان

کرم دور چشم بیست میلی رو چند ماه استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست
عزیزم پویتت ازاول یعنی قبل رتینول چه مشکلی داشت؟ الان مه رتینول زدی صورتت حساس نشده یا خشک؟

من پوستم کلا مختلطه وقبل رتینول پوستم کدر بود یعنی مثلا مثل باقی پوستا که شفاف یا براقن نبود انگار بی روح بود چون یکمم پوستم سبزست بدتر دیده میشد ولی بعدش خیلی خوب شد هم شفاف و بانشاطش کرد همه روشن تر شد پوستم 

نه خشک نشد حساسم نشده ولی خب من روتینممثابت بوده مواد دیگه ای استفاده نکردم 

همین قسمت ضدآفتاب زدنش برام سخته داخل خونه نمیتونم بزنم چون برانماز بایددهی بشورم اینجور حوصلم نمیکش ...

کامل میفهممت من صبح میزنم بعد ظهر برای نماز با دستمال ارایش پاک کن پاک میکنم دوباره بعد نماز میزنم تا مغرب😂دیگه بعد نماز مغرب نمیزنم شب هم که میشورم کلا پوستمو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پوستم کلا مختلطه وقبل رتینول پوستم کدر بود یعنی مثلا مثل باقی پوستا که شفاف یا براقن نبود انگار ب ...

منم پوستم گندمی هست چندجای لک خیلی ریز دارم ومنفذ ریز ولی دلم میخاد صاف ویکدست بشه بنظرت بارتینول میشه اینجور شد لایه برداری میکنه؟ 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
کامل میفهممت من صبح میزنم بعد ظهر برای نماز با دستمال ارایش پاک کن پاک میکنم دوباره بعد نماز میزنم ت ...

حالا نمیشه داخل خونه نزد🥺🥺😅

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
اینا درسته ولی ترکیبات رتینول رو که بخونی متوجه میشی فراتر از ابرسانه و من واقعاااا ازش نتیجه گرفتم ...

خب گفتم که بجز موارد خاص

پوست شما کدر شده بوده و شرایط خاص داشته خب

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.