2777
2789
عنوان

اگه همسر سابقتون خودکشی میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا حالم خیلی بدهکارم همش گریه سحتی زد به سرم برم بیمارستان ببینم اوضاعش چطوره

نریا میخورنت

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
حتی تو برگه از قصد در مورد من نوشته قبل خودکششیکه به من عذاب وجدان بده

بعد تو هم اونو به هدفش رسوندی . این ادم انقد رذله که از جون خودشم واسه اذیت کردن تو حاضر بوده بگذره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چرا چون قبل خودکشی تو ی برگه راجع به من نوشته بوده

اون موقع که خیانت کرده بود سرش پسرشونم ریختن اگه نه یه توف می کردی توصورتشون

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ما مسئول 💩 خوردن مردم نیستیم قبلش باید بش فکر میکرد ن بعد نابودی همه چی

منم همین و میگم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست :)

اون موقع که خیانت کرده بود سرش پسرشونم ریختن اگه نه یه توف می کردی توصورتشون

آره ریختن سرش😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد تو هم اونو به هدفش رسوندی . این ادم انقد رذله که از جون خودشم واسه اذیت کردن تو حاضر بوده بگذره

با این حرفت یکم آروم شدم حداقل:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا چون قبل خودکشی تو ی برگه راجع به من نوشته بوده

چه جلبه .از قصد اینکارو کرده که وجه تو رو خراب کنه. وگرنه نامه نگاریش چی بوده. خودکشی میکرد میرفت دیگه

به روی خودت نیار .اگه هم خوب شد باهات حرف زد که به خاطر تو خودکشی کردم بهش بگو پس دفعه بعد یه جوری خودکشی کن که واقعا بمیری برو اسمون خراش خودتو پرت کن پایین واقعا بمیری