2777
2789
عنوان

چشم‌ زدن رابطه ی زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 61 پست
دقیقا منم برام این اتفاق افتاد چندین بار دیگه واقعا مطمئن شدم نباید چیزی تعریف کرد برای دیگران

بخصوص پیش کسایی ک حسودن و اون چیزو ندارن و در حسرت شن

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه دختر داییم یودمسفارش داد واسم اومد اونجا

نظرات فرق میکنه

بنظرمن جالب نیس آدم جلو فامیل بگه دوس پسر دارم و خوراکی برام فرستاده

خودمم تورابطه‌م ولی اعلام نمیکنم این چیزارو

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

در عجبم چقدر شما راحتین فامیلتون هم میدونن دوس پسر دارین و حتی درجریان خورد و خوراکتون هم هستن

فامیل ک میگم دختر مجرد هم سن و سال خودمه تنها زنرگی میکنه

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

چشم زدن هست ولی به خدا وصل شین از تمام انرژی های منفی شون در امانید.

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

در عجبم چقدر شما راحتین فامیلتون هم میدونن دوس پسر دارین و حتی درجریان خورد و خوراکتون هم هستن

عزیزم نسل جدید راحت واسه هم استوری میذارن همه فامیل میفهمن کی عاشق میشن کی کات میکنن 

خودم دهه هفتادی ام ولی دهه هشتاد و نودیا این شکلی شدن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چشم زدن هست ولی به خدا وصل شین از تمام انرژی های منفی شون در امانید.

سلام عزیزم

چطور؟ منظورتون عبادت کردنه؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /