2777
2789
عنوان

چشم‌ زدن رابطه ی زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 61 پست
نظرات فرق میکنهبنظرمن جالب نیس آدم جلو فامیل بگه دوس پسر دارم و خوراکی برام فرستادهخودمم تورابطه‌م و ...

من نگفتم اون میدونه اونجا ک بودم گفت لوکیشن بده بفرستم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

دوست پسر که پز دادن نداره اسمش رو خودشه 

اگه خوب باشه ارتقا درجه میده تبدیل میشه به شوهر اونم نه اینکه چند سال شما رو بذاره تو آب نمک تا بیاد یا نیاد بگیره به سال نکشه باید بیاد رسمی کنه اصلا پسری که واقعا دختر رو بخواد طاقت نمیاره همه رو هم راضی می‌کنه زودتر ازدواج کنه تا به دست بیاره خانم رو برای زندگی ترس از دست دادن داره 

آخه دوست پسر رو چرا کسی باید چشم بزنه یا حسادت کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بار سرکار برام آبمیوه سفارش داد خیلی حسادت کردن ولی دعوامون نشد

من چون میخواستم پریود شم

واسم ۴۰۰ تومن خوراکی از اسنپ مارکت سفارش داد

ب ادرس خونه ی اونا😐😂

سلام عزیزمچطور؟ منظورتون عبادت کردنه؟

سلام به روی ماهتون 

منظورم این هست که انرژی دیگران را اینقدر موثر نبینن...اعتقاد به قدرت خدا داشته باشند.

گر نگهدار من آنست که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اعتقاد به بنده خدا به نظرم باعث میشه انرژی شون بیشتر بیاد تو زندگی مون

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عزیزم نسل جدید راحت واسه هم استوری میذارن همه فامیل میفهمن کی عاشق میشن کی کات میکنن خودم دهه هفتادی ...

اون فامیل ک میگم دختر مجرد هم سن و سالمه

عزیزم نسل جدید راحت واسه هم استوری میذارن همه فامیل میفهمن کی عاشق میشن کی کات میکنن خودم دهه هفتادی ...

واقعا زمونه بدی شده

دبیرستان عکس سه در چهار میخواستن مامانم موقع ثبت نام به مدیرمون گفت عکس اگه اضافه هست بدین به خودمون

می‌ترسیدیم عکس مون پخش شه😂

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

هفته پیش با شوهرم ودخترم رفتی نمایشگاهی که همکلاسی شوهرم اونجا غرفه داشتن.

تا دید مارو با هم ، درد دل مرده انگار تازه شد. می‌گفت خوبه خانوادت همراهی کردن باهات اومدن شهر غریب. خانم من نیومد و خیلی اذیت شدم و.....

این یک هفته فقط بی خود و بی جهت دعوا داشتیم با شوهرم 😑 

دقیقا چشم زخم همه چی رو میترکونه . زیاد سرم اومده

سلام به روی ماهتون منظورم این هست که انرژی دیگران را اینقدر موثر نبینن...اعتقاد به قدرت خدا داشته با ...

اهان بله درسته 👌🏻👌🏻

کسیو میشناسم ک کوچکترین اتفاقِ بی اهمیتی رو وصل میکنه ب چشم و نظر، بنظرم نسبت ب بقیه بیشترم مشکلات براش پیش میاد... 

خوشحال میشم تو سایت میبینمتون💗😊

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اون فامیل ک میگم دختر مجرد هم سن و سالمه

متوجه شدم عزیزم 

کلا پیش هیچکس نگو چشم زخم واقعا تاثیر داره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
دوست پسر که پز دادن نداره اسمش رو خودشه اگه خوب باشه ارتقا درجه میده تبدیل میشه به شوهر اونم نه اینک ...

دوست پسر من دنبال خونه گرفتنه

بلافاصله بعدش میاد خواستگاری....

من هم پز نمیدم پیش کسی

ولی اون فامیل مون خیلی خسیسع

وقتب فهمید وارد رابطه شدم اصلا خوشحال نشد

گفت اینم دوست پسر داره من هنو ز ندارم!

و همه اش میپرسید چ قدر برات خرج میکنه

تولدت چی خریده و فلان...

واقعا زمونه بدی شدهدبیرستان عکس سه در چهار میخواستن مامانم موقع ثبت نام به مدیرمون گفت عکس اگه اضافه ...

وای یادش بخیر 🤣🤣🤣🤣 نگران اون عکس ها بودیم دقیقا افتاد یادم

الان به لطف فضای مجازی همه در زوایای مختلف راحت عکس میذارن و نگران نیستن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اهان بله درسته 👌🏻👌🏻کسیو میشناسم ک کوچکترین اتفاقِ بی اهمیتی رو وصل میکنه ب چشم و نظر، بنظرم نسبت ...

دقیقا 

یا مثلا قدرت جادو و طلسم را از خدا بالاتر میدونن..

ممنونم سعادت داشتم امروز صبح دیدم تون❤🥰🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان