2777
2789

به هررررچی که میپرستید قسمتون میدم ، هیچ وقت هیچ وقت بخاطر هیچچچچ کسسسسس ، خودتونو فراموش نکنید ، الکی واسه کسی دلسوزی نکنید ، اول منافع خودتونو در نطر بگیرید ، ببینید این کاری که میخواید انجام بدید به خودتون صرری میزنه یا نمیزنه،  

هیچ وقت صدتونو واسه کسی نزارید، سعی نکنید همرو راضی نگهدارید، به حرف مردم اهمیتی ندید 

خواهش میکنم ازتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم👌

هرکی ازخودش بگذره ازش میگذرن

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

دقیقا

من یه مدت خیلی واسه دیگران دلسوزی میکردمم

کمکم روح و جسمم بخاطر اون نگرانی های بیش از حد مریض شد

بعضی وقتا میگم کاش سنگدل بودم

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
من هر دفعه اینو به خودم میگم ولی نمیشه ،به ذات ادماست

بابای منم همینه 

یه عمر بخاطر خواهر برادرای بدرد نخور شلز خودش گدشت ، الان چی شده ؟ 

همه چیزشو از دست داد ، ولی بازم از این کارش دست بر نمیداره

درسته 

یه خانمی اینجا بود می‌گفت چند سال پیش برای یکی از کاربر های اینجا خیلی داستان زندگی رو مبخوند پیگیر مشکلات خانوادگی و تاپیکاش بود و. در کل خیلی دلسوزی میکرد

می‌گفت یک سال از اون موقع میگذره و دقیقاً زندگیم شبیه همون آدمی شده که براش دلسوزی میکردم انگار جهان چون انرژیش شبیه اون آدم بوده زندگیش رو هم به همون سمت برده