2777
2789
عنوان

دوستان تووورخدا بیاین پدرشوهرم دیشب بهم گفت گراز

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 47 پست

اسی تو چقدر ساده ای بهتون گفته بدتر از گرازی باهاش خندیدی یه خورده به خودت احترام بزار لازم نیست پاشی بری بی احترامی کنی شوهره رو چماق بزنی با احترام به همسرت بگو که بهت بی احترامی کردن ناراحت شدن 

اون دیگه خودش صحبت میکنه چون واقعا بعضیا دست خودشون نیست زبونشون نیش داره

اگه رفتارشون رو درست نکردن رفت و امد رو کم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنم

من هم تو یک ساختمونم با قوم همسر ، رفت و آمدم در حد احوالپرسی تو راه پله رسیده بدون دعوا و بی احترامی 

شرایط شما رو نمی‌دونم که بگم مثل من رفتار کنید 

اگه مجبوری مثلاً هفته ای دو سه بار بهشون سر بزنی از شوخی بیجا دوری کن ،خودت برای خودت احترام بخر تا بقیه هم مجبور به رعایت بشن ، شوخی این مدلی رو با خنده رد نکن که به خودش اجازه بده دوباره تکرار کنه ، شام و ناهار فقط در صورتی که دعوت کنن غیر این فقط یکی دو ساعت نشستن در حد یک چای ، کم حرف بزن که معجزه اس ، وقتی راجب مسائل خانوادگیشون حرف میزنن به هیچ عنوان اظهار نظر نکن و خودت سرگرم یک چیز دیگه بکن کلا احساس کن رفتی خونه یک غریبه یک ساعتی مهمون باشی 🖐️ احترام غریبه وار 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اینکارارم زیاد کردم راهی ب جاییی نداشت نخواستم شبمو خراب کنم

یه شب ارزش نداره بخاطرش توهین بشنوی‌ . منم عین خودت ساده ام. شروع کردم رو خودم کار کنم هیچکییییی بجز خودم برام مهم نباشه. اگه اهل پادکست هستی صوت های حسین عرب زاده رو گوش ‌کن خیلی مؤثره 

اگر برای خودت ارزش قاءل بودی ترک محل میکردی میگفتی بی احترامی را تحمل نمیکنم به همسرت نه اینکه به خاطر اینکه باهات سرد نشن باهات حرف بزنن به شوخی بگیری سعیم کن زندگیتو مستقل کنی تو اون خونه نباش

من مجردم ولی درکت میکنم چون مثل خودت هستم به خاطر این فضا خراب نشه انواع نیش و کنایه تحمل میکنم

متاسفانه اگر حرفی بزنم من میشم ادم بده و اونها مظلوم میشند

در کل من گریه ام میگیره و نمیتونم محکم باشم 

واس همین تا جایی ک تونستم قطع ارتباط کردم تنهام ولی بهتره

اینم بگم تا طرفت پر از عقده نباشه و حسادت نکنه بهت دهنش رو باز نمیکنه. شاید بگی چی داری ک حسادتت کنن ولی مطعن باش ادم مریض ب کوچک ترین جزییات حسادت میکنه!

فکرمیکنم مثل من تو خودت میریزی من خودم اینطوری ام جواب نمیدم تو خودم میریزم ک مثلا جو بهم نخوره من ادم بده نشم و...

بعضی ها رو دیدم با خنده و شوخی و سیاست جواب میدن ک من ابنطوری نیستم .

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
من هم تو یک ساختمونم با قوم همسر ، رفت و آمدم در حد احوالپرسی تو راه پله رسیده بدون دعوا و بی احترام ...

من چیکاااد کنم انتظار زیاد دارن الان شوهرم میخواد بره ی ماه نیاد باید برم پیششون وگرنه خدا میدونه جی میشه 

حوصله سرد برخورد کردناشونو اصلا ندااارم