2777
2789
عنوان

مادرم همیشه منو با جاری ایندم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 35 پست

اصلا هیچ اطلاعاتی از برادر شوهرت و مراسماش نده به مامانت .  هر چی پرسید بگو نمیدونم ، خبر ندارم  ، نپرسیدم و این حرفا .

اگه خودش فهمید هم نذار حرف بزنه دربارش . تا اومد بگه چرا فلان کردن بگو حالا میگی من چیکار کنم ؟ نکردن که نکردن ، می  می خوای هر روز برم در خونشون دعوا ؟ می خوای کلا طلاق بگیرم بیام بشینم پیشت که دلت خنک بشه ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بگو به خاطر اینکه خانواده ی جاری جذبه داشتن جوری رفتار نکردن انگار از خداشونه دخترشون عروسی کنه

از مامانش تعریف کردم خیلی زورش اومد گفت ن اون با سیاست و وارده

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی رو اعصابه استاد گند زدن به زندگی منه ۱ درصد هم براش مهم نیست ک من حالم بد میسه

مواجب باش بلایی که مادرم سر خواهرم آورد سرت نیاد

مادر منم دقیقا اینجوری کرد

خواهرم افسردگی شدید گرفت

الان همش میگه مامان به من ظلم کرد

چنان آتیشی تو دل خواهرم انداخت بعد ده سال هنوز خواهرم خوب نشده

من برام مهم نیست ولی پدرشوعرم الان خرجش را میده اونموقع همسرم خرج میکرد فرق میزارن اما نمیهام بعش فک ...

چقدر مثل منی 

وقتی یادم از دوران عقدم مییاد تو ذهنم جنگ میشه 

اعصابم داغون میشه حتی با شوهرم دعوام میشه 

سعی میکنم فراموش کنم 

اونا بنده خدان 

ایشالله خدا به خودمون بده 

اصلا هیچ اطلاعاتی از برادر شوهرت و مراسماش نده به مامانت . هر چی پرسید بگو نمیدونم ، خبر ندارم ، ن ...

سیاست نداره بخدا گاهی فکر میکنم مادرم بچست

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
چقدر مثل منی وقتی یادم از دوران عقدم مییاد تو ذهنم جنگ میشه اعصابم داغون میشه حتی با شوهرم دعوام میش ...

اونقدر خدا به من داده ک همین الان به اندازه یک عروس لباس مجلسی شیک دارم اما مادرم همش دنبال نقطه ضعفه

فقط فرق دوتا برادر اینه که شاید شوهر شما نداشته نکرده ولی برادر شوهرت داره خودش می‌کنه 

یا خانواده دختر رسم دارن یا وضع خانواده همسرت الان با نه سال پیش متفاوته 

از قید رسم بیاید بیرون شما دوتا خانم متفاوت هستید شاید اون خودش از همسرش خواسته یا شاغله یا تحصیلات عالیه داره و..

همین مادرت که داره بهت میگه فردا رابطت با جاری و خانواده شوهر ید بشه بازم طعنه میزنه 

در ضمن مادرت همه رسم ها رو خودش به جا آورده برای همسرت وخانوادش بعد اونا نکردن 

مواجب باش بلایی که مادرم سر خواهرم آورد سرت نیادمادر منم دقیقا اینجوری کردخواهرم افسردگی شدید گرفتال ...

اونقدر خدا به من داده ک همین الان به اندازه یک تازه عروس لباس مجلسی شیک دارم اما مادرم همش دنبال نقطه ضعفه

مامان منم همیته حالا نه به این شدت شما

۱۴ ساله ازدواج گردم همچنان در تلاشه بگه داماد بدی داره، شوهرم به من توجه نداره.‌‌.. یکبار گفتم مامان حرفاتون درسته اصلا شوهرم منو دوست نداره که فلانکارارو نمیکنه

خب ممنون مطلعم میکنین الان چیکار کنم دقیقا؟ بادوتا بچه طلاق بگیرم خوبه؟

اروم شد گفت خب تو اگه میدونی اینارو که خوبه، من فکردم نمیفهمی!!!

توهم دفاع نکن از خانواده شوهرت مامانت حرصی میشه بدتر گیر میده چرا فلان نکردن،  سعی کن اثر نگیری، کلمات که میشنوی نذار درونت برن، انگار این کلمات میان نزدیکت سر میخورن میفتن پایین

اصلا نشنو حواستو پرت کن 

اونقدر خدا به من داده ک همین الان به اندازه یک عروس لباس مجلسی شیک دارم اما مادرم همش دنبال نقطه ضعف ...

خب خداروشکر پس بیخیال باش 

بزار مامانتم هرچی دوس داره بگه یه گوشت در باشه یکی دروازه 

فقط فرق دوتا برادر اینه که شاید شوهر شما نداشته نکرده ولی برادر شوهرت داره خودش می‌کنه یا خانواده دخ ...

دقیقا میدونی من الان شاغل و تحصیلکرده هستم اما جاریم به قول شوهرم انگشت کوچیکه منم نمیشن مادرم از همین میناله تو ک شرایطتت از اون بهتره شاغلی تحصیلکرده بودی خوشگلتری چرا فرق گذاشتن گفتم ک همسرم از خودش خرج کرده برادرشوهرم پدرش کمکش میکنه

حالا مادر من برعکس مادر تویه... همه چیو ساده میگیره هیجوقت هیچ مناسبتی خانواده ی شوهرم برام کادو نیا ...

خوشبحالت الگوی خوبی داری منم اوایل محل حرفاش نمیدم اما اخرش حرفاش روم اثر داره