2777
2789
عنوان

فرق روروعک و آغوشی دقیقا چیه

83 بازدید | 18 پست

سلام وقت بخیر دوستان

با اینکه نظر متخصصان اینه ک روروعک برا کودک ضرر داره 

به ستون فقرات اسیب میزنه چون میشینه 

تو اغوشی هم همون مدلی میشینه 

یامدلی هست قدیمیا میبستن با پارچه الان خارج مده اون مدلی هم بچه در حالت نشسته اس 

اگ اشتباهه یکی بگه فرقو ؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من راروک داشت بچم سخت نگرفتم

اما درهرصورت چون راروکبچه روش بلند میشه و وایمیسه و وزن بدنش رو پاهاش میفته شاید از این جهت میگن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

والا من دخترمو از پنج ماهگی تا یکسال گذاشتم تو روروک الانم هفت سالشه خدارو شکر مشکلی نداره

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اره خب میشینه تو روروعک هم میشینه دیگ مهم اینکه بچه کلا نشینه و نشستن زیر شش ماه ضرر داره ولی هر دو ...

نه توبغل ی حالت ایستاده داره بزن گوگل میاد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره خب میشینه تو روروعک هم میشینه دیگ مهم اینکه بچه کلا نشینه و نشستن زیر شش ماه ضرر داره ولی هر دو ...

ببین من بچه خواهرشوهرمو که تو اغوشی میزاشتن بخدا من جای بچه پام درد میگیرفت،انقد که هم پارچش بین پاش سفت بود هم پاهاش از هن خیلی باز میشد،روروئک باز یکم بهتر بود به نظرم.

من خودم اصلا اغوشیو نتونستم استفاده کنم هم کمرم درد میگیرفت هم بخاطر پای بچه دلم نمیومد،ولی بچم یکسره تو روروئک بود

من راروک داشت بچم سخت نگرفتماما درهرصورت چون راروکبچه روش بلند میشه و وایمیسه و وزن بدنش رو پاهاش می ...

منم بچه اولم از چهارونیم ماه گذاشتم 

مییگن کمرش کوتاه میشه فلان الان قدش بلنده ماشالله 

ولی دومی رو اینقد میگن ضرر داره میترسم ..

چهارماه و هفت روزه اس

ربطی به نشستن نداره باعث میشه پاهای بچه چون نشسته و وزنش روی روروئک هست ضعیف بشه و باعث تاخیر توی را ...

حتی اگ پاهاش زمین نخوره 

چون کوچیکه هنوز

خانواده همسرم میگن بزار روروعک 

دقت کردم دیدم تو اغوشی و روروعک مدل نشستن یکیه 

میگیری ی میگم ؟!

نمیخوام طولانی بزارم در حد دست ب اب و دم کردن برنج مثلا ...

والا من دخترمو از پنج ماهگی تا یکسال گذاشتم تو روروک الانم هفت سالشه خدارو شکر مشکلی نداره

منم بچه اولمو اینجوری گذاشتم الانم هیچ مشکلی نداره 

اخه نظرات زیاد شده در مورد روروعک 

مدل نشستن تو روروعک و اغوشی یکیه اگه صرر داره اغوشی هم میشینه دیگ