2777
2789
عنوان

مادرم همیشه منو با جاری ایندم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 35 پست
خوشبحالت الگوی خوبی داری منم اوایل محل حرفاش نمیدم اما اخرش حرفاش روم اثر داره

واقعا؟ 😂 حالا من ناراحتم چرا براش مهم نیستم؟ چرا عزت و احترام من براش مهم نیست... مثلا میرم میگم مادرشوهرم اینو گفت اون کار کرد میگه نه مادرشوهرت ادم سادیه این کارا رو از رو سادگیش میکنه وگرنه ته دلی نداره.. موقع زایمانم شوهرم نه گل خرید نه شیرینی نه کادو همینقدر احمق و خر بود.. برعکس مادر جاریم به برادرشوهرم گفت یالا برای دخترم طلا بخر و برادرشوهرم خرید... چند وقت پیش داشتم میگفتم چرا موقع زایمانم مثل مادر جاریم نگفتی شوهرم برام طلا بخره؟ گفت شاید بیچاره پول نداشته اون موقع بعدشم من چکاره ام برم بگم برای زنت طلا بخر😑

واقعا؟ 😂 حالا من ناراحتم چرا براش مهم نیستم؟ چرا عزت و احترام من براش مهم نیست... مثلا میرم میگم ما ...

بخدا مادرت دوستت داره قدرشو بدون مال من اونموقع سکوت کرده الان سرکوفت میزنه

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا مادرت دوستت داره قدرشو بدون مال من اونموقع سکوت کرده الان سرکوفت میزنه

تا خالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم که دوسم داره🥲 ولی خب خدایی این برخوردش باعث میشه تو ذهن منم کارای خانواده ی شوهرم بی اهمیت بشن عصبی نشم ازشون... اینبار که مادرت گفت خانواده شوهرت اینکار میکنن برای عروس جدید. بگو اره مادر جاریمم فلان کار کرد که تو برای شوهرم نکردی... مثلا الکی بگو ایقد پول دادن به برادرشوهرم براش فلان چیزا رو خریدن شاید مادرت کوتاه بیاد

تا خالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم که دوسم داره🥲 ولی خب خدایی این برخوردش باعث میشه تو ذهن من ...

اره گلم خداروشکر مادرت عاقله رها کن مقایسه نکن میگم هی توجیه میکنه

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
اره گلم خداروشکر مادرت عاقله رها کن مقایسه نکن میگم هی توجیه میکنه

ببین مادرت کارش با این حرفا راه نمیفته ، باید تهش رو بهش نشون بدی که ول کنه . بگو اصلا راست میگی ، اینا هیچ ارزشی نذاشتن به من ، منم دیگه خوشم نمیاد ازشون ، میخوام جدا بشم بیام بشینم بغل دستت که دلت خنک بشه ؟ خوبه ؟ راضی میشی ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین مادرت کارش با این حرفا راه نمیفته ، باید تهش رو بهش نشون بدی که ول کنه . بگو اصلا راست میگی ، ا ...

اینم باید امتحان کنم