2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیایید چراشوهرم اینقدربدشده

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لجبازیش گرفته یه چند وقت اصلا محل نزار فقط زیر نظرش بگیر بعدا تو نبودش گوشیشو چک کن و کاملا بی محل ک ...

😔قبلا خیلی خوب بود الانم انگار بایه بچه دوساله طرفم ک همش میگ بتوچه کجامیرم باکی میرم یاحق نداری ب گوشیم دست بزنی

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

نمیدونم رفتاراش مشکوک

اعتیاد تو خلق وخوی آدم هم خیلی تاثیر داره ،اولویت میشه براش مواد ،فکر نکن میشه ترکش داد نمیشه هر کاری کنی بازم نمیشه چندین ساله دارم دعا میکنم خدا هدایتش کنه ولی دیگه آرزومه که بمیره ،میگن اعتیاد عمر آدمو کم میکنه نه دروغه فقط خانوادش هستن که پیر میشن 

امروز هم دعوامون شد توی خونه مون چیزی خراب بشه دیگه درست شدنش محاله ،لباسشویی ،یکب از بخریها ،دستگیره در خراب شده شیر آب هم خرابه میگم درستش کن دادو هوار که تو به هر چی دست بزنی خرابش  میکنی در صورتی که تا حالا یه بار هم چیزی رو نبرده واسه تعمییر

اعتیاد تو خلق وخوی آدم هم خیلی تاثیر داره ،اولویت میشه براش مواد ،فکر نکن میشه ترکش داد نمیشه هر کار ...

دقیقا اولویت خودش دروغ زیادمیگ

امروز هم دعوامون شد توی خونه مون چیزی خراب بشه دیگه درست شدنش محاله ،لباسشویی ،یکب از بخریها ،دستگیر ...

شوهرخواهرم اعتیادداره خواهرم نابودشده ن خونه ن ماشین مستاجر حتی ی گوشی درست حسابیم نداره خدایاخودت کمکمون کن😔

حواستو به رفتاراش باشه مثلا چرت میزنه یا حالت چشماش دقت کنی شاید بشه فهمید

رنگ پوستش کدر شده من گداشتم پای اینکه این مدت غصه خورده