2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 195 پست
بیش فعالی از سن هفت سالگی خودشو نشون میده این طفل معصوم دو سالشه.بیش فعالم هم باشه باز مجوز کتک زدنش ...

والا دختر خواهرشوهرم از سه سالگی با بیش فعالی کل فامیل اسفالت کرده بود. تو مدرسه ام پروندشو دادن عذرشو خواستن جوری شد ک با همه قطع رابطه کرد. از کجاتون در میارید این امارارو

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
فقط دو سالشهدو سال عزیزمیعنی کلا حدود ۷۰۰ روز ت‌ این دنیا بودهنباید توقع داشته باشیم که درست رفتار ک ...

اینقدر میگم حرف میزنم دفعه قبلی گفتم میرم خونه بابام ولت میکنم یا خودمو بچم میکشم کلی دعوا کردم معذرت خواهی کرد گفت نمیزنم..‌.دوباره دیشب تکرار کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم معتقدم بچه دور از پدر مادرش باشه بهتره تا اینجوری کتک بخوره

اصلا یک سری مراکز رو برای همین گذاشتن 

مراکز کودکان بد سرپرست

این بچه اینجوری بمونه معلوم نیست تو آینده چی میشه.  یا قاتل میشه یا معتاد

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

کدوم قانون؟؟؟؟؟قانون اصلا دخالت نمیکنه میگه پدرشه و ولی دم

نه اینطورام نیست

یک سری مراکز وجود داره که بچرو می‌برن اونجا

اسی شوهره رو تهدید اینجوری کنه بدتر شوهره لج میکنه بلا سر بچه میاره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

والا دختر خواهرشوهرم از سه سالگی با بیش فعالی کل فامیل اسفالت کرده بود. تو مدرسه ام پروندشو دادن عذر ...

معمولا زمان مدرسه یا پیش دبستانی علائم تشدید میشه

ضمنا اگر من بد متوجه شدم مطلب قبلیتون رو عذر تقصیر 🙏چه واقعیت چه مجازی خوشم نمیاد کسی رو رنجیده خاطر کنم

کاربر آقا

نه نمیدونستم کتک میزنه اینجوری وحشی نبود خودش میگه بابام اصلا کتکم نزده

پدرشو دیدی شما؟؟؟

خب به پدرش بگو 

اصلا به خانوادش بگو بیاید این دیوانه رو ببرید تیمارستان بستری کنید ما امنیت جانی نداریم

الهی بمیرمدلم کباب شدوقتایی که خونه ست بچه رو‌از دستش دور کن و وقت خوابش رو‌ یه جوری تنظیم کن ، شبها ...

اینقدر وابسته باباشه کتکش میزنه بازم گریه میکنه بغلم کن میره پیشش منم حرصم میگیره میگم خب میبینی میزنه چرا میری هی بابا بابا میکنه شب قهر بودم اینقدر گفت بابا بیاد نخوابید تا اومد باباش

الان متوجه شدمشما هم چون خودت مدیریت خشم نداری و نمیتونی متاسفانه مودبانه بحث‌کنی و به یه کاربر که ب ...

ب ادمی ک نمیشناسه میگ حرامزاده خود اسی میگ بچمم انگار بیش فعاله. میگم ک ظاهرن چشماتون مشکل دار توانایی درست خوندن رو ندارید چبرسه ب تحلیل و تجزیه مساعل

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»