2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 193 پست
بچت رو فرش زیاد جیش میکنه یا مقاومت میکنه؟ گفتی دوسالشه تازه از پوشک گرفتیش؟ اصلا بلد بره دسشویی

قبلا خیلی جیش میکرد الان یاد گرفته خیلی کم گاهی یکم جیشش میریزه بعدش سریع میگه جیش دارم میره دشویی اونی که گفتم بچه بزور برده دشویی برای ۵ ۶ماه قبله 

اینقدر وابسته باباشه کتکش میزنه بازم گریه میکنه بغلم کن میره پیشش منم حرصم میگیره میگم خب میبینی میز ...

زن داداش منم بچشو میزد و بچه بیشتر میرفت سمتش 

برادرم حرص میخورد که میبینی کتک میخوری چرا میری باز طرفش اخه؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدر وابسته باباشه کتکش میزنه بازم گریه میکنه بغلم کن میره پیشش منم حرصم میگیره میگم خب میبینی میز ...

اسی این رفتار کودک از دوست داشتن نیست، واکنش دفاعی بهش میگن

یک دلیل روانشناسی داره که خیلی مفصله منم خوابم میاد نمیتونم توضیح بدم الان ولی فردا اگه خواستی تکم کن دلیلشو بهت میگم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

سواد شما از ادبیاتتون مشخصه.از کوزه همان برون تراود که در اوست...

ادبیات من در حد کور بیسواد

ادبیات شما در حد فحش هایی مثل حرامزاده ب ادمی ک باهاش زندگی نکردید و فقط یاد گرفتید فحش بدید تا یکم از احساسات احمقانتون کم بشه 

ادم فقط درمورد رفتارش نیست ک ملامت باید بشه در مورد قضاوت و بد دهنیش و راهنمایی اشتباهم میشه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
عزیزم دخترم آدمی که شعور مشاوره رفتن داشته باشه کارش به اینجا نمی‌کشه که اون هم با افکار خیلی از آقا ...

چند دفعه باهاش حرف زدم میگه باشه میرم باشه پول داشتیم میرم ولی همشششش بی پولیم پولی هم که میاد دلش نمیخاد خرج کنه 

ادبیات من در حد کور بیسوادادبیات شما در حد فحش هایی مثل حرامزاده ب ادمی ک باهاش زندگی نکردید و فقط ی ...

اگر عصبانیت بخاطر کتک خوردن یه بچه دو ساله از نظر شما احساس احمقانس من ترجیح میدم با آدمی مث شما هم کلام نشم

کاربر آقا

بهش بگو بیسواد هم پیامبر فرمودن هم دکتر هلاکویی و تمام روانشناسا... میگن بچه زیر هفت سال هنوز عصبش ک ...

صبح بهش پیام میدم خونه که هست نمیتونم چیزی بگم عصبانی تر میشه وقتی میره سرکار هرچی تو دلم هست پیام میدم یا زنگ میزنم میگم تا میاد آروم تر میشه 

شما تشریف ببر و طرفو ببر روانپزشک چرا فکر کردی همچین کسی روانپزشک می‌ره و دارو مصرف میکنه؟؟؟؟اگه طرف ...

خیر من نوشتم ببرتش گفتم حتی الامکان خودش بره  ک نمیتونه ام مشاور بهداشت در دسترس اگر نمیتونه بره دکتر 

و بعد از داروخانه بگیر تو شربت و اینا بخوردش بده 

دیگ شماها یا زحمت نمیدید تاپیک کامل بخونید

یا واقعا بجز شوهر اسی شماهاهم باید برید چشم پزشک احتمالاکورید

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
اگه رو خودت مسلطی انجام بده تا بترسهاگه ممکنه نتونی خودتو کنترل کنی انجام نده اصلاااحتی بهش بگو وقتی ...

میترسم چاقو بگیره اون بزنه چندین دفعه خاستم خودکشی کنم نمیترسه سریع فراموش میکنه 

استارتر اگه میگفتی یه بار زده میگفتم خب یه بار عصبی شده ولی داری میگی هر روز میزنهههه آخه من سرمو کج ...

آخه چیکار کنم 😭گفتم اینجا حرف بزنم خوابم نمی‌برد دارم دیوونه میشم

خیر من نوشتم ببرتش گفتم حتی الامکان خودش بره ک نمیتونه ام مشاور بهداشت در دسترس اگر نمیتونه بره دکت ...

شما یاد بگیر درست حرف بزنی

من توهین کردم بهتون که توهین میکنید؟؟؟؟

شما هم باید دکتر بری به نظرم 

اگه یه ذره علم داشته باشی باید بدونی داروی اعصاب به همین سادگی نیست که بگی دو تا اسم شنیدم بگیرم بریزم تو آبمیوه طرف بخوره 

داروی اعصاب اگه یه ذره اشتباه داده بشه طرفو بدتر روانی می‌کنه 

مگه اسمارتیزه که بری داروخونه بگی بده و بگیری بیاری بدی به بیمار🤦