2777
2789
عنوان

شب چله برام هیچ کاری نکرد شوهرم😞

658 بازدید | 42 پست

بچها واقعا دلم خونه 

اولین یلدامه دیشب خونشون دعوت بودیم زدن و رقصیدن و خوش گذروندن منم تازه عروس خانواده و فامیلشون بودم به حدی حالم بد بود که هرکسی رد شد گفت چته

اصلا به روی خودشون نیاوردن

نه فقط این مراسم هیچوقت کاری واسه من نکردن نه تو عید نه هیچ جای دیگه 

به شوهرم گفتم میگه شما برای عقد خونتون کوچک بود خونه ما جشن گرفتن حال واسه یلدا مگه جا دارید که برات یلدایی بیارن خیلی ناراحت شدم

میگه من انتظار ندارم پدر مادرم خودشون بخاطر زنم تو خرج بندازن بابام مریضه خواهرم فلانع دستشون خالیه پول ندارن 

دیگه دارم احساس بی ارزشی میکنم تو این خانواده برا همه عروساشون همه کاری کردن جز من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونا نکردن خود شوهرت نمی تونست بخره ؟من مادر شوهرم هیچی برام نکرد همه رو فقط خود شوهرم خرید

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

عزیزم ☹️☹️ 

اُمید غریبانِ تنها کجایی ....!؟ بیا یه چیز یادت بدم💝‌ هروقت فکر کردی تو دنیا هیشکی رو نداری و هیشکی دوست نداره ، دلتُ امام زمانی کن که بدجوری از تنهایی درمیای😻😻😉💓 منم هیشکی و نداشتم تا اینکه دلم و امام زمانی کردم و توبه کردم و سعی کردم هیچ گناهی نکنم و به مرور زمان، دیدم که زندگیم پر از نورِ وجودیِ آقا شد و تحملِ سختی ها هم برام آسون تر شد و دیگه هم احساسِ تنهایی نکردم بعد از اون دیگه هیچوقتِ هیچوقت.... اینو یه کسی میگه که به معنااااای واقعی تنهاست و بلایی هم نبوده که تو زندگی سرش نیاد.... تا اینجا رو خوندی یه صلوات هم برای ظهور آقا بی زحمت بفرست و مواظب خودتم باش عزیز دلم😊😊💗💐 

مینشستی خونتون وقتی هیچی نیاوردن

راست میگه دیگه 

بخدا هرچی ادم کوتاه بیاد هرچی قانع باشه اونا روشون زیاد میشه وادم و نادیده کیگیرن اما باید توقع داشته باشی و اتفاقا متوجه ناراحتیت بشن مخصوصا شوهرت واسه منم همین بودن هیچ کاری نمیکردن من ساکت حتی گلایه هم نمیکردم خیلی بلا سرم اوردن