2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 193 پست
تروخدا دیگه از این جانور بچه به دنیا نیارخدا رحم کرد چنین حیوانی دختر دار نشدپسرت بعدا که بزرگ بشه چ ...

غلط بکنم رابطه مشکوکم نداریم بازم از ترس هی اورژانسی میخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش دعوا میکنه غر میزنه تو مقصری نمیزاری ادبش کنم بچمم گاهی واقعا اذیت میکنه بنظرم بیش فعال یک دقیقه ...

بهش بگو بیسواد 

هم پیامبر فرمودن هم دکتر هلاکویی و تمام روانشناسا... میگن بچه زیر هفت سال هنوز عصبش کامل نشده و عقلش رشد کمی دار ب هیچ عنوان نباید تربیت جدی و اموزش جدی و رسمی داشته باشه نتیجه عکس میده دقیقا تمام اموزش های رسمی و تربیت برای بعد از هفت سالگیه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
منم همش بخدا میخام همین کار کنم

اگه رو خودت مسلطی انجام بده تا بترسه

اگه ممکنه نتونی خودتو کنترل کنی انجام نده اصلااا

حتی بهش بگو وقتی خوابی میام با چاقو تیکه تیکت میکنم تا بترسه فکر کنم دور از جونت روانی شدی از کاراش دیگه

من خیلیا رو دیدم با دارو و مشاوره درمان شدن و به زندگی عادی برگشتن. اون پدر بچته، عشقته. تنهاش نذار. ...

بره بمیره الهی درستم بشه این کاراش فراموش نمیشه حیف پول ندارم کار ندارم خانواده کسی ندارم پشتم بشه وگرنه همین الان ولش میکردم خونشم آتیش میزدم رو سرش خراب میکردم

یعنی چی یهو بدش میاد میزنه اخه. در مورد خودتم اینطوریه دست ب زن دار یا فقط بچتونو میزنه

منم همینطور ولی بیشتر به بچه گیر میده من اصلا چیزی نمیگم رو اعصابش باشم

میدونی پلیس هم میاد دوباره میره دولت هم طرف پدر اینقدر که خبر شنیده بچه هاشون کشتن گفتن حق داشته پدر ...

درسته مملکت صاحب نداره اما دست روی دست گذاشتن درست نیست، اونقدرام بی اهمیت نیستن حتی شده بچه رو می‌برن که بنظر من اگه شرایط طلاق نداری پس بچرو ببرن بهتره.

تو مادرشی چطور میتونی کتک خوردنشو ببینی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ایشالله دست و پاش از کار بیوفته اگه آدم نشد

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اگه رو خودت مسلطی انجام بده تا بترسهاگه ممکنه نتونی خودتو کنترل کنی انجام نده اصلاااحتی بهش بگو وقتی ...

نههههه اسی نباید اینو بهش بگه

فردا پس فردا که شوهره از حرصش بچه رو نابود کنه چی؟!

ای جونور ترس حالیش نیست، فقط باید با قانون سرشو زیر آب کرد

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷