2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 193 پست
بچم چجوری بدم بهزیستی بچم روست داره بازی می‌کنن یهو سگ میشه از یه چیزی بدش میاد هر چند روز دیگه طاقت ...

یعنی چی یهو بدش میاد میزنه اخه. در مورد خودتم اینطوریه دست ب زن دار یا فقط بچتونو میزنه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا ک دار میخوره دیگ مگ بقرار ماست. باید واقع بینانه ب موضوع نگاه کرد. اینکه چرا دار اینهمه واکنش ب ...

بیش فعالی از سن هفت سالگی خودشو نشون میده این طفل معصوم دو سالشه.بیش فعالم هم باشه باز مجوز کتک زدنش نیس

کاربر آقا

همش دعوا میکنه غر میزنه تو مقصری نمیزاری ادبش کنم بچمم گاهی واقعا اذیت میکنه بنظرم بیش فعال یک دقیقه ...

فقط دو سالشه

دو سال عزیزم

یعنی کلا حدود ۷۰۰ روز ت‌ این دنیا بوده

نباید توقع داشته باشیم که درست رفتار کنه

برای شوهرت کلیپ های روانشناسی و تربیت و رفتار با بچه بذار

فیلم هایی با موضوعات کودک بذار

شاید بتونه درک کنه که بچه بچه ست🤦‍♀️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
کجایی بگو یه کتک مفصل بش بزنیم قاطر شوهرت گردنشو باید شکست این باید اورژانسی بره بستری بشه رسما جنون ...

واقعا راست میگی؟آقا هستی؟اینقدر دلم میخاد کتک بخوره بفهمه درد کتک خوردن چیه بخدا کسی هم نداره ازش بپرسن چرا زدنت اینقدر بی کس بیچاره هست ولی منم بدتر از اون خانواده دارم انگار که ندارم پشتم نیستن

والا یه خانمه داره توجیه میکنه میگه پدر بچس😕

شماها سواد ندارید یا کورید درست نمیخونید

نگفتم پدر بچست میتونه بزنه

گفتم چون باباشه بچه زیر دستشه باید تمام سعیش رو بکنه ک عصبی نشه بره مشاور راه حل پیدا کنه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
شماها سواد ندارید یا کورید درست نمیخونیدنگفتم پدر بچست میتونه بزنهگفتم چون باباشه بچه زیر دستشه باید ...

سواد شما از ادبیاتتون مشخصه.از کوزه همان برون تراود که در اوست...

کاربر آقا

شماها سواد ندارید یا کورید درست نمیخونیدنگفتم پدر بچست میتونه بزنهگفتم چون باباشه بچه زیر دستشه باید ...

شما تشریف ببر و طرفو ببر روانپزشک 

چرا فکر کردی همچین کسی روانپزشک می‌ره و دارو مصرف میکنه؟؟؟؟

اگه طرف اینقدر منطقی بود که الان وضع این نبود 

چقدر رویایی فکر می‌کنی🤦

الان متوجه شدم

شما هم چون خودت مدیریت خشم نداری و نمیتونی متاسفانه مودبانه بحث‌کنی و به یه کاربر که بسیار ساده صحبت کرده، اینطوری توهین میکنی

پدر بچه رو‌خوب درک میکنی 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خدا لعنتش کنه ..چرا وقتی شعور نداره خاسته بچه دارشین که بچه رو بزنه؟؟؟؟حیف خدا ب کی بچه میده.. شوهرت ...

بچم مثل دسته گل خوشگل اینقدر باهوشه موقع خواب میگه مامان بابا دوست دارم مامان گریه کردم میگم چرا میگه بابا زد میگم‌نزد دیگه نمیزارم نمیزنه میگه بابا مامان زد مامان گریه کرد میکشمش با اینکه کتک میزنه هیچ وقت نگفتم بابا بزن بابا بکش...

منم میگفتم ولی من که نمیتونم بزنمش یعنی اون لحظه فقط میخام آروم بگیره کثافت که بیشتر بچه رو نزنه بچم ...

اخه این سگ و گربه هارو از کجا میارید زنشون میشید🤦🏼‍♀️

دلم میخواد الان اونجا بودم تو خواب شال رو مینداختم دور گردنش

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷