2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 194 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچم مثل دسته گل خوشگل اینقدر باهوشه موقع خواب میگه مامان بابا دوست دارم مامان گریه کردم میگم چرا میگ ...

الهی بمیرم

دلم کباب شد

وقتایی که خونه ست بچه رو‌از دستش دور کن و وقت خوابش رو‌ یه جوری تنظیم کن ، شبها زودتر بخوابه طفلی🥲🥲🥲

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من جای شما بودم ی لحظه این خونه وانمیستادم خودم میرفتم بهزیستی عضو میشدم ی کارم پیدا میکردم اگه زرنگ ...

سخته تو این اوضاع برم شکمش نمیتونم سیر کنم تو پول شیرخشکش میمونم 

بگم قرص بخور همش میخوره نمیدونم شایدم اصلا نخوره خوبه یهو وحشی میشه ولی در حالت کلی هم همیشه بد اخل ...

یه کاربری خوب گفت تو شربت حل کن بهش بده بخوره

یسری قرصای اعصاب هستن تو نت سرچ کردم 

تری فلوپرازینبرای اختلال اضطراب واسترس قرص اعصاب هست

فلوتین فلوکستین اینها هم برای ضد افسردگی و نشاط

با اسم های مختلف ولی همشون یکین

این داروها مثل مسکن ک تو داروخانه مثل نقل و نبات مردم دارن میخورن

اگر همکاری نکرد نیومد مشاور خودت بگیر به خوردش بده

اصلا واسه ادمی مثل همسرت عوارض ک ندار خوبم هست حتما خودت بگیر بخوردش بده خواستی با یه مشاور بهداشتم میتونی مشورت کنی ک در دسترسن. 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
چه طوری یه مرد می تونه به خانوادش آسیب بزنه

همیشه همین میگم همش دارم کار میکنم تنهایی بچه براش بزرگ میکنم خونم تمیز مرتب خودم هیچ مشکلی ندارم اینقدر آروم مهربون بعد میخاد بهمون صدمه میزنه امشب زد رو دستم انگشتم کبود ورم کرده درد میکنه نمیتونم کار کنم 

اینم گیر میده مثلا بچم دشویی نمی‌رفت از یقه لباسش گرفته بود می‌میکشوند می‌برد ندیدم بعد خودش تعریف ک ...

بچت رو فرش زیاد جیش میکنه یا مقاومت میکنه؟ 

گفتی دوسالشه تازه از پوشک گرفتیش؟ اصلا بلد بره دسشویی

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
همیشه همین میگم همش دارم کار میکنم تنهایی بچه براش بزرگ میکنم خونم تمیز مرتب خودم هیچ مشکلی ندارم ای ...

من خودم به عنوان یه مرد یکی از دلایلی که می ترسم ازدواج کنم این که نتونم زندگی ایده آل برا خانوادم بسازم و دچار مشکل بشن واقعا درک نمی کنم چرا بعضی ها با بد رفتاری زندگی رو برای خانواده خودشون تلخ می کنن 

شماها سواد ندارید یا کورید درست نمیخونیدنگفتم پدر بچست میتونه بزنهگفتم چون باباشه بچه زیر دستشه باید ...

عزیزم دخترم آدمی که شعور مشاوره رفتن داشته باشه کارش به اینجا نمی‌کشه که 

اون هم با افکار خیلی از آقایون  که تا در مورد مشاوره لب تر کنی میگن مگه من دیوونم

بعید هم نیست اگه این خانم در مورد مشاور با این آقا با این خصوصیات اخلاقی حرف بزنه دیگه روزگار براش بزاره  این خانم در خوشبینانه تریم حالت اگه توی شهری با امکانات خوب اگه باشه خودش مخفیانه باید بره مشاوره   تا بهش راهکار بده که همسرش رو قانع کنه که باهم برن مشاوره و تا جواب بده این خانم فرسوده شده و اون طفل معصوم داغون

چنین حیوانی اصلا قانع میشه؟! بگه بیشتر لج میکنهباید دفعه بعد که دست رو بچه بلند کرد اسی زنگ بزنه پلی ...

میدونی پلیس هم میاد دوباره میره دولت هم طرف پدر اینقدر که خبر شنیده بچه هاشون کشتن گفتن حق داشته پدر اینم اینقدر پرو شده میگه بکشمشم بچه خودمه باباشم