2777
2789

باهم قهر هم نبودیم.اتفاقا تلفنی باهم صحبت میکردیم.درد دل میکرد.من باهاش حرف میزدم غصه نخوره.ولی منو دعوت نکرد.منم دیگه نمیخوام باهاش حرف بزنم.یه بار چندسال پیش هم نمیدونم به چه مناسبت بود همه رو دعوت کرد ولی من رو گفت نرم خونش.من تنها موندم توی خونه.شما بودین چیکار میکردین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجردین؟ شاید چون پدر و مادرتون دعوت کرده فکر کرده شمام همراه شون میایین 

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

خیلی دلم می‌گرفت 

اما ناراحت نباش با خانواده خودت خوش بگذرون برقصید فیلم ببینید بازی کنید خوراکی بخورید

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

شوهرش مشکل داره با شوهرت ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی کارش رشته. 

الان یعنی میدونه که فهمیدی؟ اگر آره که دیگه بنظرم توهم شریک غمش‌ نباش زیاد...

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
نمیدونم.اگه بگیم اون مشکلات داره منم مشکلات دارم.مادرم هردومون رو ول کرد رفت.به خاطر مادرم غصه میخور ...

خب باید ی دلیلی داشته باشه☹️

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻