2777
2789
عنوان

صیغه کسایی ک راجبش میدونن لطفا کمک

517 بازدید | 54 پست

ابجیا داداشم نامزد داره اینم بگم با کلی مخالفت و جنگیدن بهم رسیدن امروز بهم چیزی گفت ک فروریختم خودشم خیلی اظهار پشیمونی میکنه از کارشم عصبی ام بقران سردرد گرفتم هیج جوره خوب نمیشه 

رفته ی دختری رو صی.غه کرده بهش میگم باطلش کن میگ باید وقتس تموم شه فک کردی خودم امتحان نکردم هیچ راهی ندارع تورو قران ی راهنمایی جلو پام بزارین خودشم میگ غلط کردم اشتباه کردم گوه خوردم فقط برام یکاری بکن میگ دختره گولم زده من گفتم چقد زرنگم عقدش کردم نگو زرنگ اون بوده این وسط من بازی خوردم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

چند وقته صیغه کرده

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چند وقته صیغه کرده

اینو نگفته هنوز امروز قرارع بیاد دنبالم راجبش صحبت کنیم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم با شوهرم صیغه بودیم بعد میخواستیم عقد 

دائم کنیم هنوز مهلت صیغه تموم نشده بود

عاقد گفت کافیه مرده بگه بقیه مدت صیغه رو میبخشم 

تموم میشه 

از شیخ بپرس دقیق تر میگه

باطل کنه بگه مدت باقی مانده رو میبخشم

جدی؟ خداروشکر پس اگ اینجوریع خوب میشه بعدش باید این زنه رو از زندگیش بندازم بیرون

چند وقته صیغه کرده

بهش بگه مدت که مونده رو ببخشیم تموم کنیم اگه مهریه هم داره مجبورِ بده بهش

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

صیغه مدت دار خونده بزار تموم میشه بعد حتما باید صیغه طلاق خونده بشه اگه نه صیغه عادی بین هردو باشه نه نمی‌خواد فقط دختر باید عده نگه داره اونم چهارماه ده روز