2777
2789
عنوان

وقتی دلتون گرفته

305 بازدید | 63 پست

بچها وقتی خیلی خیلی غم دارین چه نمازی میخونین اروم بشین و خدا یکم حرفاتون بشنوه 😔😔😔 

الان چی بخونم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا میکنم و با خدا حرف میزنم

اروم نشدم،

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
هیچ وقت خدا به من گوش نمیده اصلا منا فراموش کرده که نماز یا دعا بخونم

هی خواهر منم انقدر زار زدم گریه کردم صدام گرفته چشمام باز نمیشه

همون دو رکعت نماز حاجت بخون با خدا حرف بزن الهی دلت شاد باشی تازه عروس برامنم دعا کن

چطوری خونده میشه عزیزم 

تازه عروس سیاه بخت😔

دو رکعت نماز به نیت امام زمان

مرسی عزیزم 

پیامبر گرامی(ص) فرمودند:آیا به شما خبر دهم از دعایی که هرگاه غم و گرفتاری پیش آمد آن دعا را بخوانید گشایش حاصل شود؟ اصحاب گفتند:آری ای رسول خدا. آن حضرت فرمود:دعای یونس که طعمه ماهی شد:لا اله الا انت سبحانک إنّی کنت من الظالمین.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

امام صادق(ع) فرمودند:عجب دارم از کسی که غم زده است چطور این دعا را نمی خواند لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین چرا که خداوند به دنبال آن می فرماید:فاستبجنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المؤ منین؛ ما او را پـاسخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤمنان را نجات می دهیم.

پیامبر گرامی(ص) فرمودند:آیا به شما خبر دهم از دعایی که هرگاه غم و گرفتاری پیش آمد آن دعا را بخوانید ...

مرسی عزیزم الهی خیر ببینی سه بار خوندم و اشک ریختم 

امام صادق(ع) فرمودند:عجب دارم از کسی که غم زده است چطور این دعا را نمی خواند لا اله الا انت سبحانک ا ...

گفتم عزیزم خدا دلتو اروم کنه با چشمای اشکی خوندم برام دعاکن حالم خیلی بده از خدا میترسم ک زندگیمو تموم نمیکنم

هیچ وقت خدا به من گوش نمیده اصلا منا فراموش کرده که نماز یا دعا بخونم

عزیزم خدا که به همه گوش میده

یقینا ما به حرف خدا گوش ندادیم و گفتار شدیم