2777
2789

و اما از تصمیمات جدیدم

به حول و قوه الهی میخوام:

۱_تا ۱ ماه دیگه نی نی سایت نیام و ماه دیگه برای گزارش بیام حتی اگه خدای نکرده شکست خورده باشم

۲_نمازامو اول وقت بخونم حتی نماز صبح؛ قربه الی الله

۳_مشکلات مالی زیادی دارم ولی امکان شاغل بودن نه.خیلی غصه رزق و روزی رو میخورم.میخوام دیگه غصه نخورم و فقط توکل کنم به خود خدا

۴_میخوام شاد زندگی کنم.میدونم مشکلات زیاده و لی حداقل چند درصد سعی میکنم بهتر زندگی کنم چند درصد

حالا از شما راهنمایی میخوام 

برای شاد بودن و شکست افسردگی با وجود مشکلات مادی و بچه های بسیار اذیت کن چه پیشنهادی دارید؟

دلم برات تنگ شده حسین

عالیه 

هرشب واقعه بخون صدقه هم روزی رو زیاد میکنه البته بخاطر خدا بخونو صدقه رو هم بخاطر خدابده 

بچه ها هم خب همشون اینجورن ازوقتی بچه ی فامیلمون فوت شددیگه هیچ شلوغ کاریاشون اذیتم نمیکنه میگم فقط باشن برانمازم تااذان کشید باید بخونی وگرنه ازوقتش بگذره سستی میکنی براصبحم گوشبتو بذارزنگ شبم یکم زودبخواب کم کم عادت میکنی بیدارمیشی راحت

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.