2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظر بقیه رو

سلام خوبی عزیزم

ببین من خودم ازدواج نکردم که بگم ولی خواهرام که تو سن کم ازدواج کردان از شما دور مث سگی پشیمونن بین اصلا تو هنوز به سنی نرسیدی که خیلی چیزا رو بفهمی واقعا تو ستم نوجوانی یک اتفاق هایی در بدن میون هرمون های بدنت اتفاق میوفته که میل ازدواجتو بالا میبره بهش یقین نداشته باش احمقیه

سلام خوبی عزیزمببین من خودم ازدواج نکردم که بگم ولی خواهرام که تو سن کم ازدواج کردان از شما دور مث س ...

چه میدونم .

ی وقتایی هم میتونه درست باشه به نظرم.

البته که ازدواج تو سن خوب هم میتونه اشتباه باشه ی وقتایی که آدم اشتباهی وجود داره و اینا .

بچه ها خواهشا تلپیکمو گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14903206

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

به هیچ‌وجه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان دوس داری نظرمون چی باشه؟؟؟ کدوم آدم احمق و خری فا ازدواج زیر ۱۷ سال موافقه اخه؟؟!!!

هیچکس موافق نیست ولی بعضی وقتا شرایط ادمو مجبور می‌کنه چون من چهارده سالگی ازدواج کردم که از جهنم فرار کنم

من خودم سن کم ازدواج کردم خیلی پشیمونم نه از شوهرم فقط سن‌کم الان دوستام همش اینور اونور منم درگیر بچه و شام ناهار

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش