2777
2789
اره اینجاش درسته من شانس آوردم خداروشکر الانم اگه به عقب برگردم دوباره همین کارو میکنم به خدا باور م ...

خدایا شکرت ادم خوبی نصیبت شد

ایشالله روز به روز خوشبخت تر بشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزدلم ،اگر میخوای ازدواج کنی خواهرانه میگم خودتو گول نزن هیچ وقت خوب نیست

فک نمیکنم ازدواج کنم ،‌ یعنی خب خیلی تو خانواده مادریم باب نیستش ، شاید خودمم یکم بچه باشم

اصلا خوب نیست ، زنداداش بزرگم ۲۸ سالگی ازدواج کرد خیلی پخته و متین هست و زندگیش عالیه، زنداداش کوچیک ...

به طرف هم بستگی داره خب ، من نمیدونم زنداداشتون چطوریه ، ولی خب بعضیا تو سن کمم خیلی پخته و عاقلن

اگه آموزش و آگاهی داشته باشه 

اگه مادر و پدرش بشینن وقت بزارن یادش بدن بله چرا ک نه خیلی هم خوبه 

ولی اگه هیچ اطلاعی که زندگی ندارم بلوغ فکری هم ندارم نه بهتره ازدواج نکنه گاها میبینی طرف ۴۰ سالشه ولی تو زندگی مشترک هییییچچچ رفتار بالغانه ای نداره 

کاش پدر و مادرا آمورش مبدادن بچه هارو 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
زیر 18 سال کسی به بلوغ عقلی نمیرسه

چرا این حرفو میزنی ؟ یعنی ندیدی تو اطرافتون ؟ 

من خیلیا رو دیدم دختر ۱۶ سالشه انقد عاقل و بالغه انگار یه زن ۲۵ سالش 

همه چیز بر میگیره به تربیت خانواده به آگاه سازی دختر توسط مادرش 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

زندگی آدما و آینده هر کسی  خیلی پیچیده هست هیچ چیز مشخص نیست افرادی تو سن پایین ازدواج کردند رشد کردند و زندگی خوب دارند و تعدادی هم به زندگی ایده آل نرسیدند به طور کلی میشه گفت تعداد کسانی که نارضایتی از ازدواج پایین دارند زیاد هست اما نه همه شون