یلدا_yalda مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 72 عنوان الان دیره واس کنکور 66 بازدید | 10 پست یکم شل بودم تا الان اگه جدی تر شروع کنم قبول میشم ؟یکی از دوستام گفت نه بابا دیگه چیزی نمونده بمون برا سال بعد دیروز | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9068 هدفت چیه؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
isabellarose عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 493 کاملا بستگی به سطحی که توش هستی داریاگه سطحت خوب نیست احتمالش زیاد نیست، روی معدل تمركز کن تا ازش دستش ندیاگه پایه خیلییی قوی ای داری امید هست میتونی
یلدا_yalda مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 72 چقد منی🥲الان میخواستم بزنم همین تاپیکو عزیزم 😅
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9068 فرهنگیان دیر نیس ولی زودم نیسمنم تازه میخوام شروع کنم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یلدا_yalda مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 72 دیر نیس ولی زودم نیسمنم تازه میخوام شروع کنم نه من شروع کردم کتابای دوازدهم و دهم رو تموم کردم فردا میخوام برم یازدهم ولی ۱۲ و ۱۰ الان یه نگاه انداختم زیاد یادم نبود فک کنم درست نخوندم زیاد تست نزدم از درساش
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9068 نه من شروع کردم کتابای دوازدهم و دهم رو تموم کردم فردا میخوام برم یازدهم ولی ۱۲ و ۱۰ الان یه نگاه ا ... پس ذهنت دنبال بهونس نخونه چون اصلا دیر نیس ، از خودم ک نمیگم کلی نمونه دیدم همین مدت قبول شدن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یلدا_yalda مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 72 پس ذهنت دنبال بهونس نخونه چون اصلا دیر نیس ، از خودم ک نمیگم کلی نمونه دیدم همین مدت قبول شدن اره خیلی بهونه گیرم