2777
2789

ببین گلم من خودم به شدت ازدواجی ام خب؟!

۱۹سالمه

ولی واقعا واقعا سنی که شما میگی اصلاااا برای ازدواج مناسب نیست چون نوجوانیه!

نوجوانی ام حرکات و فکرامون بر اساس تغییر هرمونه

پس جدی نگیر

بزار بزرگ شی

هرچقدم از نظر عقلی به نظر خودت یا اطرافیانت هم بزرگ باشی بازم کلا سن اشتباهیه برا ازدواج.

بی خیال بزار همه برن

من خودم تو سن کم ازدواج کردم هیچ آگاهی هم نداشتم یعنی مامانم جز آشپزی چیزی بهم یاد نداد شوهر داری هم کم و بیش بلذ بودم ..

اوایل راضی نبودم الان ۴ سال میگذره از ازدواجم خودم تلاش کردم مطالعه کردم دوره شرکت کردم تا تونستم عیب رفتارمو پیدا کنم و الان خداروشکر زندگی خوبی داریم 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر خوبه انقدر خوبه هر چی از خوبیاش بگم کم گفتم عین ..... دست اموز هر جور دلشون خواست بارت میارن (جای خالی رو خودتون  با هر چی دلتون خواست پرکنید دیگه )

تازه استقلال هم که نداری درس هم که نخوندی پول هم‌که نمیتونی در بیاری پس مجبوری هر چی تو سرت زدن  سرتو بالا نیاری 

خیانت کردن رفتن پی رفیق بازی خرجی ندادن وهزارتا بلای دیگه قشنگ‌میشینی سر خونه زندگیت میسوزی و میسازی 

وقتی طرف یه بلوغ کامل عقلی رسیده هم اشکالی داره ؟

مگر بلوغ بلوغ جنسی باشه که مثلا هورمون هاش ترشح زیاده داشته باشه که اون هم‌طبیعی نیست والا همین‌که فکر میکننن دختر ۱۷ ساله به بلوغ کامل رسیده و خیلی پخته و عاقله نشونه ی کم عقلی و نادونی یه ادمه 

چرا این حرفو میزنی ؟ یعنی ندیدی تو اطرافتون ؟ من خیلیا رو دیدم دختر ۱۶ سالشه انقد عاقل و بالغه انگار ...

افزایش سن باعث افزایش عقل میشه

زیر 18 سال رو همه جا بچه حساب میکنن نمیتونه رانندگی کنه نمیتونه خیلی کارای دیگه کنه از نظر قانونی

عقل از نظر شما چیه؟ مهمونی دادن و اشپزی کردن فقط؟ عقل به این چیزا نمیگن

هر چیزی هم سنی داره این که مادر به دخترش از سن پایین خیلی چیزا در مورد مشکلات زندگی توضیح بده بچه رو دچار اسیب های روانی میکنه نه عاقل 

کاربری دست دو نفره

افزایش سن باعث افزایش عقل میشهزیر 18 سال رو همه جا بچه حساب میکنن نمیتونه رانندگی کنه نمیتونه خیلی ک ...

نه عزیزم اتفاقا اصلا منظور آشپزی کردن و مهمونی دادن نبود ! 

بعدشم نگفتم به بچه ۸ ساله بشین آموزش بده آگاهش کن 

منظورم یه دختر ۱۵.۱۶ سالش اصلا هم باعث آسیب روانی نمیشه گلم آسیب روانی زمانیه ک دختر با به پسر ببشرف می‌ره تو رابطه و شکست میخورع اذیت میشه رابطه فیزیکی برقرار می‌کنه و ترد میشه ! نگو نه اینجوری نیست الان تو جامعه ی داغونی ک برای خودمون ساختیم اینچیزا خیلییی عادیه...

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
از هر ۱۰۰ تا ازدواج زیر دیپلم که انجام شده چندتاشون رفتن درس خوندن چندتاشون ترک تحصیل کردن ؟

اگه علاقه باشه میرن ادامه میدن خاله ی من با ۳ تا بچه دانشگاه می‌ره 

یه وقتایی هم کسی ب درس علاقه نداره دنبال یه لاین آرایشگری می‌ره 

یکی هم ممکنه ترجیح بده خانه دار باشه 

بله ممکنه شوهرمون مخالف ادامه تحصیل باشه 

اینچیزا رو میشه روز خواستگاری مطرح کرد و جواب رو گرفت نه بعد ازدواج 

نه عزیزم اتفاقا اصلا منظور آشپزی کردن و مهمونی دادن نبود ! بعدشم نگفتم به بچه ۸ ساله بشین آموزش بده ...

منم با دوست پسر مخالفم 

ولی دختر زیر 18 سال نه به بلوغ عقلی رسیده نه معیارهاش کامل شده چند سال بعد معیارهاش کامل میشه ممکنه پشیمون شه از این ازدواجی که کرده

ادم به یه زمانی هم برای بچگی کردن و نوجوونی کردن نیاز داره برای بزرگسالی وقت زیاده بهتره رو دوش بچه وظایف اداره زندگی که سنگینه قطعا، نیفته 

کاربری دست دو نفره

اگه علاقه باشه میرن ادامه میدن خاله ی من با ۳ تا بچه دانشگاه می‌ره یه وقتایی هم کسی ب درس علاقه ندار ...

افرین به خالتون دمشون گرم 

راستش روز خواستگاری خیلی حرف ها زده میشه خیلی قولها داده میشه که به خیلی هاش عمل نمیشه 

گاهی هم‌همسر ادم حرفی نداره و کمک هم میکنه اما مسئولیت و شرایط جوری پیش میاد که ادم خودش اجبارا باید قید خیلی چیزها مثل ادامه تحصیل رو بزنه

ولی خدایی هز زنی تونست هم‌بچه داری و خانه داری کنه کنه هم درس بخونه یا کار کنه باید ازش تقدیر کنن 

منم با دوست پسر مخالفم ولی دختر زیر 18 سال نه به بلوغ عقلی رسیده نه معیارهاش کامل شده چند سال بعد مع ...

ولی چه موافق باشی ک نباشی الان همه تو رابطه ان 

درضمن وقتی سن دختر پایینه پدر و مادر بر حسب تجربیات و منطق خودشون یکی رو انتخاب میکنن 

ولی وقتی دختر یکم سنش بالا بره عاشق میشه و یکی رو انتخاب می‌کنه که احتمال اشتباهش خیلیییی زیاده 

هرکس یه دیدگاهی داره ولی من نظرم اینه ک دختر با آگاهی از سمت مادرش درست پایین ازدواج کنه نتیجه ی بهتری داره تا در سن ۲۰ و خورده ای سال با انتخاب خودش که قطعا از رو یه علاقه ی سطحیه

افرین به خالتون دمشون گرم راستش روز خواستگاری خیلی حرف ها زده میشه خیلی قولها داده میشه که به خیلی ه ...

بله درسته دیگه اگه علاقه باشه سخنی رو هم ب دوش میکشی 

من سنم پایینه ولی ترجیح میدم خانه دار باشم چون میدونم با وجود کار یا مشغله ی دیگه نمیتونم اونجوری ک باید به زندگیم ک اصلی ترین اولویت منه برسم ! 

ولی چه موافق باشی ک نباشی الان همه تو رابطه ان درضمن وقتی سن دختر پایینه پدر و مادر بر حسب تجربیات و ...

دختر میتونه در بالای 20 سالگی هم با مشورت با پدر و مادرش فردی رو برای ازدواج انتخاب کنه 

دختر سنش که بالاتر بره عاقلتر میشه و امکان این که درگیر عشق اشتباهی بشه که حرف پدر و مادر رو گوش نده کمتر میشه چون عقلش بیشتر شده

زیاد دیدم دخترهای زیر 18 سالی که عاشق پسری شدن که اصلا به درد نمیخوره 

این که شوهر دختر فقط مورد تایید پدر و مادر دختر باشه کافی نیست خود دختر هم باید بخواد اون پسر رو 

همین الان هم هستن دخترایی که اهل دوست پسر نیستن نمیشه گفت همه دخترای بالای 20 سال دوست پسر دارن خود من 26 سالمه مجردم دوست پسر هم تا حالا نداشتم و الانم ندارم 

کاربری دست دو نفره