2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من اگه طرفت تفاوت سنی بیشتر از ۸سال نداشته باشه وبتونه درکت کنه خیلیم خوبه کلا بعضی ازدواجها باسن بالا و متوسط هم بع شکست میخوره بستگی به شانس و طرف مقابل و پختگی خودت داره

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

سلیقه ،اخلاق و میل آدما تو این بازه سنی خیلی تغییر میکنه و هنوز بچه گونه رفتار میکنه طرف در صورتیکه ازش توقع دارن خیلی پخته رفتار کنه این هم به خوش آسیب میزنه هم به طرف مقابل

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بله بله ، هرکسی نظری داره دیگه

این نظر نیست که دوستان میدن

انگار بگی بنظر یکی سرطان خوبه و از نظر یکی بد

و نمی شده گفت قطعا بده ازدواجم همینطوره 

سن پایین از نظر علمی و روانشناسی کاملا اشتباهه

هیچکس موافق نیست ولی بعضی وقتا شرایط ادمو مجبور می‌کنه چون من چهارده سالگی ازدواج کردم که از جهنم فر ...

عزیزم شما شانس اورده باشی همسر بهتر از خانوادت گیرت اومده باشه

مردها بالغ هاشون هم‌ بچگانه‌رفتار میکنن چه برسه ناپخته‌هاشون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اصلا خوب نیست ، زنداداش بزرگم ۲۸ سالگی ازدواج کرد خیلی پخته و متین هست و زندگیش عالیه، زنداداش کوچیکم ۱۶ سالش بود، اصلا آداب و رفتار و زندگیش مناسب نیست ، حتی دو دقیقه ام نممیتونی تحملش کنی بخاطر رفتارش،بخاطر بچه بازی هاش داداشمم فراریه ازش ، کاش پخته تر بود

عزیزم شما شانس اورده باشی همسر بهتر از خانوادت گیرت اومده باشهمردها بالغ هاشون هم‌ بچگانه‌رفتار میکن ...

اره اینجاش درسته من شانس آوردم خداروشکر الانم اگه به عقب برگردم دوباره همین کارو میکنم به خدا باور می‌کنی اصلا پسندش نکردم ولی به خاطر اینکه از دست این جهنمی که برام درست کرده بودن راحت باشم قبول کردم باور کن ظهر دیدم اومدن خواستگاریت بعد شب صیغه شدیم اصلا دوسش نداشتم ولی به مرور زمان علاقم بهش بیشتر شد

عزیزم مگه ازدواج خاله بازیه؟؟هرچقدر هم درست ضعیف باشه وای خواهشا فکر ازدواج رو از سرت بیرون کن.حداقل ...

بنده که فک‌ نمیکنم الان ازدواج کنم .

احتمالا میزارمش بعد کنکور و اینا