یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به نظر من اگه طرفت تفاوت سنی بیشتر از ۸سال نداشته باشه وبتونه درکت کنه خیلیم خوبه کلا بعضی ازدواجها باسن بالا و متوسط هم بع شکست میخوره بستگی به شانس و طرف مقابل و پختگی خودت داره
سلیقه ،اخلاق و میل آدما تو این بازه سنی خیلی تغییر میکنه و هنوز بچه گونه رفتار میکنه طرف در صورتیکه ازش توقع دارن خیلی پخته رفتار کنه این هم به خوش آسیب میزنه هم به طرف مقابل
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
اصلا خوب نیست ، زنداداش بزرگم ۲۸ سالگی ازدواج کرد خیلی پخته و متین هست و زندگیش عالیه، زنداداش کوچیکم ۱۶ سالش بود، اصلا آداب و رفتار و زندگیش مناسب نیست ، حتی دو دقیقه ام نممیتونی تحملش کنی بخاطر رفتارش،بخاطر بچه بازی هاش داداشمم فراریه ازش ، کاش پخته تر بود
اره اینجاش درسته من شانس آوردم خداروشکر الانم اگه به عقب برگردم دوباره همین کارو میکنم به خدا باور میکنی اصلا پسندش نکردم ولی به خاطر اینکه از دست این جهنمی که برام درست کرده بودن راحت باشم قبول کردم باور کن ظهر دیدم اومدن خواستگاریت بعد شب صیغه شدیم اصلا دوسش نداشتم ولی به مرور زمان علاقم بهش بیشتر شد