2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله متاهلم، از دیشب درگیر بودمبه خودشونم گفتم خستم ولی ....

اشکال نداره تجربه شد که دیگه خیلی خودتو خسته نکنی ! 

دفعه بعد هم مهمونی داشتین بگو دیگه ساده گرفتیم سری قبل دست تنها بودیم خیلی خسته شدیم همش سرپا بودیم از مهمونی چیزی‌ نفهمیدیم 

خدا شاهده نهبزرگه گفت ببخشید من پانمیشم لباسم ناجوره

چقد تنبل و مفت خورن

اینا رو نباید احترام زیادی کرد

من خودم دوست ندارم مهمان خونه ام کار کنه

ولی هرکی میاد بلند میشه واسه کمک 

ولی قبول نمیکنم و میگم بشینید

اینا میشینن و نمیگن کمک میخواین یانه😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خودش باید بفهمهمن نباید لگمهزااار بار گفتم‌خسته شدم

درسته حق داری

ولی به روش میاوردی میگفتی بیاد کمک اما با لحن خوب

اگه تازه عروسن و عقدن اینارو دوستا و خانواده هاشون پر میکنن رفتی خونه مادرشوهر دست به سیاه و سفید نزنیا از الان رو بدی دیگه هیچی🤣🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
اصلا خدا میدونه بحث کمک نیستا، من دلم گرفت از دستشون

خب اصلا به نظر من درست نیست مادرشوهری که مخصوصا سن و سالی داره هی جلو عروس و بقیه پذیرایی کنه

درسته که بزرگترها دعوت کردن؛ ولی خب اونجا خونه پدری همه هست؛ همه توی کارها سهیم هستن؛ دختر و پسر و عروس و داماد و نوه و .‌‌‌.. هرکس یه کمکی باید بکنه که پدر و مادر خسته نشن

مشخصه که وقتی یه عده خودشون رو تافته جدا بافته بدونن؛ آدم دلخور میشه....

چون دعوا درست میکنن ، با برادرام دعوا میکنندیدی خانوادتو؟ یه بار رفتیم کمک نکردیم دعوا کردن

اگه دوبار توپیدین بهشون

حساب کار دستشون میاد

حالا نکه چون کار نمیکن،نه

واسه سلیطه و دعوایی بودنشون میگم

انگارطلبی ازتون دارند

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آب هم‌میخواد برادرم براش میبره

ببخشید که اینو میگم ولی اینکه هر سه تاشون کار نمیکنن عجیبه فکر کنم اصلا نتونستین عروساتون به خودتون جذب کنید یا اینکه پزشون خیلی بالاس فکر میکنن از دماغ فیل افتادن؟

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

خب اصلا به نظر من درست نیست مادرشوهری که مخصوصا سن و سالی داره هی جلو عروس و بقیه پذیرایی کنهدرسته ک ...

نمی‌فهمن

ولی دنیا دار مکافاته

کاش مثل خودشون بیاد سر راهشون

عزیزم مهمونی همینه 

یا دعوت نکنید یا اگر دعوت میکنید خودتون پذیرایی کنید 

وقتی هم میرید خونشون شما مهمانید و وظیفه ی پذیرایی دارید 

بعد چرا فقط از زن داداش انتظار کمک دارید ؟ مگه برادراتون چیزی نمیخورن یا اونا رو دعوت نمیکنید ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan