2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه یه سری عروسا میگن خب دخترها هستن؛ ما چرا کار کنیم؟

انگار دختر خانواده گناه کرده که باید همه کار کنه و عروس بشینه

اگه همه کمک کنن مهمانی ها راحت تر برگزار میشه و دیگه اینطوری نیست که فقط یکی دو نفر خسته و داغون بشن. فشار و خستگی کلا کم میشه. 

من هروقت میرم خونه مادرشوهرم

نیازی به کمک باشه خودم بلند میشم بدون اینکه صدام بزنن و خواهر شوهرمم پا به پام کمک ولی مثلا یوقتایی نشستیم کار زیاده و مهمون هست ببینم خودم تنها از پسش بر نمیام یا خسته شدم خواهر شوهرمو صدا میزنم خیلی باهم صمیمی هستیم

متاهل🩷🍃

اونقدر خودت رو هلاک نکن که انتظار داشته باشی

در حد همون تخمه و چایی که مادرتون گذاشته بود هم اشکال نداشت.

انسان کلا همین هست.

یعنی شما اگه منتظر باشی سر اذان همه بلند بشن برن برا نماز چون خدا کلی وسایل تو این دنیا برا راحتی اونها گذاشته،خودت فکر نمیکنی یکم فکر ناجورها

حالا شما یه شب کیک و ژله درست کردی!

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
هزااار بار گفتم به آبجیم خسته شدی بشین و ...اصلا به روی خودشون نیاوردنشعور هم جیز خوبیهمادر پیر من ج ...

ببین خودت متاهلی ؟ معمولا عروسا میگن تا وقتی دخترشون هست من نباید بلند شم پذیرایی کنم 

من خودم خواهرشوهرام ک..ون گشادن موقع کار ک میشه فرار میکنن این سوراخ اون سوراخ خیلی وقتا زورم میاد وقتی اونا نشستن من پاشم کار کنم واسه همین منم در حد جمع کردن و پهن کردن سفره کمک میکنم نه بیشتر 

اما وقتی دخترا نباشن بیشتر کمک میکنم 

به برادرات بگو بیان کمک کنن تو چیدن و جمع کردن 

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

ببین خودت متاهلی ؟ معمولا عروسا میگن تا وقتی دخترشون هست من نباید بلند شم پذیرایی کنم من خودم خواهرش ...

بله متاهلم، از دیشب درگیر بودم

به خودشونم گفتم خستم ولی ....