2777
2789

لطفا دعایی صلواتی هر چی میتونید برام بخونید منم براتون دعا و صلوات میفرستم دفعه سوممه ممنون میشم از ته قلب پاکتون برام دعا کنید♥️🙏🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا قبول بشی

قربونت مهربون دعا کن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

ببین اصلا هول نکن که خراب کنی.ریلکس باش.من سری اول که رفتم اینقدر استرس داشتم که نگو.ی لحظه به خودم گفتم این افسره که لولو خورخوره نیست،خودمو آروم کردم و همون روز توی آزمون اول با اینکه افسره خیلی سخت گیر بود قبول شدم

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

تمرین کردی گلم؟؟

اره عزیزم امروز نزدیک 30,40 تا دوبل زدم

دنده عقب دور یک فرمون دو فرمون

اما بازم خداکنه اونجا خراب نکنم

ببین اصلا هول نکن که خراب کنی.ریلکس باش.من سری اول که رفتم اینقدر استرس داشتم که نگو.ی لحظه به خودم ...

من والا همین میشینم از هول همه حرکات و سریع میرم خراب میکنم

۵ تا صلوات فرستادم واست

مرسی مهربونم💋💋

موقع امتحان سعی کن اصلا استرس نداشته باشییه دور قبلش نکاتو مرور کن که هول نشی

میگم که میشینم با عجله انجام میدم که همش خراب میشه

اره عزیزم امروز نزدیک 30,40 تا دوبل زدمدنده عقب دور یک فرمون دو فرموناما بازم خداکنه اونجا خراب نکنم

ببین کلا ۴ دقیقه امتحان طول میکشه

اون ۴ دقیقه خیییلی اروم باش خیلی 

لایک نکن خواهر منننن  
من والا همین میشینم از هول همه حرکات و سریع میرم خراب میکنم

میدونم خانما اکثرا بخاطر اینکه هول میکنن امتحان رو خراب میکنن.وگرنه شاید توی تمرینا کامل عالی همه چیو انجام میدن.شدیدا بهت توصیه میکنم آروم و ریلکس باشی.قطعا قبول میشی.

پر انرژی برو جلو که قبولی

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

دعا می‌کنیم، چشم.اما تمرین و آرامش خودت و اعتماد به نفست بیشتر از ما کار می‌کنه.

قربونت مهربون اره تمرین زیاد کردم اوکی ام اما میرم اونجا از هول سریع حرکات و انجام میدم خراب میکنم