2777
2789

منو شوهرم تو شرایط مالی بدی هستیم

مادر شوهرم پارسال برای جاریم و برادر شوهرم خونه خرید

چندروز پیش برای دامادش و خواهر شوهرم ماشین خریده 

حالا ما توی هوای سرد پای پیاده 😔۴ سال توی زیر زمین زندگی کردیم مستاجری، هیچکس نپرسید مرده ای یا زنده خیلی وزن کم کردم

از شوهرم یواشکی پول میگیرن و خرید خونه شون با شوهرمه 

چطوری با شوهرم این مشکل رو مطرح کنم؟؟؟ من راضی نیستم بخدا راضی نیستم وقتی همش ب اونا کمک میکنه از شوهرم پول بگیره توی این بدبختی و بی پولی!

چیزی بگم ازشون دفاع میکنه!

تورو خدا نیاید بگید مادرشه مادر مقدسه پول بگیرن ک بگیرن! پول خودشه 

۴ ساله ازدواج کردیم دریع از هزار تومان کمک 

فقط شماره کارت میفرسته ک شوهرم حساب شو پر کنه

خیلی بین بچهاشون فرق میزارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرتون مقصره که شرایط رو میدونه و پول میده بهشون

شوهرم میگه من محتاج پول کسی نیستم!خودم کار میکنم میخرم 

درسته میخره اما با ۴ سال جون کندن و چیزی نخوردن و نپوشیدن سفر نرفتن 

پول بهشون میده بمن نمیگه پنهان میکنن یا میگه مادرمه وطیفه مه

صحبت کن عزیزم، چرا حرفا رو تو دلت میریزی، باهاش در میون ذار

یکباب قبلا صحبت کردم گفت مادر پدرم تمام زندگی مو بخوان هم دو دستی تقدیم میکنم بهشون چون مادر پدرم هستن 

میترسم بگم منو ضایع کنع

پول شکم شونو دارن اما مادر شوهرم عادت کرده ب مفت خوری میگه من این پسر رو ب دنیا آوردم زحمت شو کشیدم ...

عجب

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
به خدا ما هم ۱۲ ساله ازدواج کردیم یه هزاری ازشون ندیدیم حالا برای همه چیز انتظار دارن شوهرم ببره پول ...

بخدا حالم خیلی بده 

فردا روز مادره جلو جلو مادر شوهرم ازش پول گرفته

یکباب قبلا صحبت کردم گفت مادر پدرم تمام زندگی مو بخوان هم دو دستی تقدیم میکنم بهشون چون مادر پدرم هس ...

پس بازم همینا رو میگه، نمیدونم والا باید چکار کنی، اینا حرفشون یکیه اصلا کوتاه نمیان

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️