2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بین بچهاش تبعیض قائل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 72 پست

همیشه یه لیست از چیزهایی که لازم داری و یاوسایلی که  برای خونه لازمه ،یا هزینه هایی که برای رفتن به مسافرت باید بکنید داشته باش ،متناسب با حقوق شوهرت بگو این ماه باید این چیزها رو بخریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما با شوهرت صحبت کن و بگو اگه قرار براشون خرید کنی برای منم باید خونه خوب اجاره کنی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بوتیک داره اره دروغگو های قهار هستن دائم درحال پیچوندن دیگران

تنها راهش پول ازش بگیری خودت مظلوم کن رابطه زناشویی رو خوب تر کن پول بگیر جم کن سکه بخر 

ببخشید اینا میگما زورم اومد خیلی .شوهر خودمم همینه دزدکی کار میکنه و دروغگو 

ببخشید ولی شوهرت بی عقله 

مادرشوهرت  این همه پول داره که خونه و ماشین برای بقیه بچه هاش بخره خوب خودش خرج خودشو بده!!!! چندسال دیگه که شوهرت سنش بالا رفت میفهمه چه ظلمی به خودش کرده 

مهرطلبی شدید داره نسبت به مادرش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
حتما با شوهرت صحبت کن و بگو اگه قرار براشون خرید کنی برای منم باید خونه خوب اجاره کنی

حرف من کلا اینه که وقتی مادر شوهرم ب بچهای دیگش کمک میکنه پس متقابلا باید از اونها توقع داشته باشه ن از ما!

یکبار پول میخواست هیچکدوم بهش ندادن فقط شوهر من داد

ن اما میخوام اقدام کنم حالم روحیم خوب نیست اصلا

اصلا نباید تا مشکلات تون حل نشده بچه بیاری. ‌اگه هم بیاری دیگه باید بسازی . ببین میتونی تحمل کنی بعدا از بچه ت بزنه خرج اوتا بکنه . مردا از این کارا زباد میکنن

ببخشید ولی شوهرت بی عقله مادرشوهرت این همه پول داره که خونه و ماشین برای بقیه بچه هاش بخره خوب خودش ...

شوهرم همین الان هم پاهاش پلاتین داره و دیسک کمر گرفته 

زیاد دیگه نمیتونه کار کنه شب ها از پادرد نمیتونه بخوابه 

حرف مادر شوهرم اینه : من تورو ب دنیا آوردم زحمت کشیدم برات و وظیفه داری حالا ک پیر شدم جبران کنی 

حرف من کلا اینه که وقتی مادر شوهرم ب بچهای دیگش کمک میکنه پس متقابلا باید از اونها توقع داشته باشه ن ...

مقصر اصلی فقط و فقط شوهرته شوهرت باید سر عقل بیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اصلا نباید تا مشکلات تون حل نشده بچه بیاری. ‌اگه هم بیاری دیگه باید بسازی . ببین میتونی تحمل کنی بعد ...

من گفتم شاید بچه بیاد شوهرم فکرش بیاد سمت زندگی خودمون و مادر و خواهر یادش بره

چون بقیه شون بچه دارن و ما بچه نداریم گفتم شاید برای همین حواسش ب بقیه ست

شوهرم همین الان هم پاهاش پلاتین داره و دیسک کمر گرفته زیاد دیگه نمیتونه کار کنه شب ها از پادرد نمیتو ...

بقیشونو مگه این بزرگ نکرده؟ همسایه بزرگ کرده ؟

شوهرت از بس بچگی بی محلی از این زن دیده حالا دست و پا میزنه تا با پول توجه بگیره 

اینا طرحوارست بخدا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟