ما اسمأ شریکیم با پدرشوهرم اینا ولی رسمأ شراکتی نداریم خلاصه شوهر احمقم همه پولاشو میبره اونجا مادرشم میره مواد خوراکی میخره نصف میکنیم منم دیدم هرچی ب شوهرم میگم حساب کتابتو جدا کن نمیفهمه دیگه کاری ندارم چ غلطی میکنه فقط ازشون میخام خلاصه رفته از خونه مادرش برنج اورده دیدم برنج قد کشید برنج ایرانی ک اونقدر قد نمیکشه اون دفه مادرش رفته گوجه خریده رب درست کرده بد ب شوهرم ی رب متفرقه داغون مغازه ای داده اوردع منم گفتم برو تبرک بخر بد مادرش داده از اون رب دست ساز خودش اورده بد ب شوهرم و مادرش گفتم این برنج هندیه بهشون برخورد خیلی اعصابشون خورد شد فکر کردن تازه عروسم خرم حالیم نیست برنج ایرانی و هندی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بدون، خوب خرج کن، خوب لباس بخر، خوب بپوش ،خوب و زیاد خرج کن تا پشیمان نشی در آینده، غر نزن بزار همه بدونند اونها یه نون بخرن تو یه گونی برنج می خری خودشون ماستشون کیسه میکنند تا تو یاد نگیری
حقتو به زور هم شده بگیر زرنگ باش حالا که مادرشوهر داره سرت را کلاه میزاره. اصلا کمرویی را بزار کنار. ...
خب همین کارو کردم رک گفتم این برنج ایرانی نیست من پخت برنج قبلی دستمه ی ذره اب ریختم شفته شده اب برنج ایرانی دستمه چون کته میذارم میدونم چقدر باید خیس بخوره و اب بریزم